Att bli sjuk var inget…

..jag hade räknat med. Men se det blev jag ändå. Hela familjen har klarat sig hela sommaren utan diverse baciller men nu åkte jag på en mindra trevlig variant av magsjuka.

Jag tillhör inte kategorin som känner efter för minsta lilla, utan jag går snällt och jobbar hur hängig och risig jag än känner mig. Så länge man inte är smittsam och har feber så kan man gott pallra sig iväg till jobbet tycker jag. Jag vet att många "känner efter" lite för mycket alldeles för ofta och stannar hemma fast de egentligen hade kunnat vara och jobba. Sånt gillar jag inte och beroende på var man jobbar och vad man har för arbetsuppgifter så kan det ju dessutom vara så att det drabbar kollegorna. Inte kul alls.

Dessutom så tycker jag att det svider för mycket i ekonomin om man är hemma. Men, just vid det här tillfället så har jag en känsla av att jag har gjort mina kollegor en STOR tjänst genom att stanna hemma. Ska kravla mig upp i min stora, fluffiga säng och sen ska jag ligga där hela dagen samtidigt som jag dricker bubbelvatten och läser en god bok. Det är väl ungefär så min dag kommer att se ut. Jag har inte ens orkat inviga mina nya lushprylar. SÅ risigt mår jag idag. Blääh..

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Nämen visst finns det väl roligare saker att göra än att ligga hemma och vara sjuk. Fast ibland finns det inga val. Själv var det säkert 2 år sedan jag var sjuk sist. Man ska, som du säger, inte känna efter för mycket, men magsjuka är som svårt att komma ifrån. Krya på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.