Ta ALDRIG…

…något för givet. Det du har idag är inte säkert att det finns kvar imorgon. Det du känner i nuet kan förändras på ett ögonblick. Relationer kan spricka på en sekund och människor kan vara lika ombytliga som vädret.

Är det något jag lärt mig så är det just att ALDRIG ta något för givet. Speciellt då man har / har haft vänner och anhöriga som fallit offer för droger och / eller alkohol.

Man hoppas varenda gång att "den här gången är säkert den sista" men jag vet ju innerst inne att vad som helst kan hända.

Ibland är jag livrädd att bli likadan men för det mesta känner jag mig stark i min övertygelse att jag aldrig kan bli det eftersom jag suttit med facit i handen fler än en gång. Jag kan använda min rädsla till något… Till exempel en påminnelse om vad som KAN hända om man låter det gå för långt.

Jag vill INTE utsätta min kropp eller själ för saker som kan göra mig eller min omgivning sjuk. För nu har jag fått nog av sådant. Det enda jag vill ha nu är lite lugn och ro och kanske vågar jag hoppas att den här gången var en av de sista gångerna?

Jag hoppas varje gång och hoppet ska man aldrig släppa. Kom ihåg det.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.