Äckelmagad? Läs inte då…

…om min "night from hell"

Hade ju tänkt lägga mig supertidigt igår och läsa en bra bok och min plan var att vakna pigg och alert idag kl 05:00 eftersom jag ska jobba i tolv timmar idag.

*suck*

Det blev inte så.. Lillemannen börjar kräkas medan jag snabbt försöker bära honom till toan eftersom jag förstår vad som är på väg att hända. Han kaskadspyr över hela mig, mitt hår, min rygg och ja, det rinner till och med in mellan skinkorna *huuurv*

Dagens finmiddag på stan hamnar alltså i princip överallt på övervåningen. Åååh.. hade inte ens hunnit somna. Så sen blev det dusch och tvätt och städ och försöka få en spyende liten kille att somna om. Stackars liten..

Och alla som har barn VET ju att man efter en dylik incident "bara" kan sova med ett öga och öra stängt. Jag somnar SENT.. åt helskotta för sent. Och när jag äntligen lyckats somna så där vid två tiden så är det nån jäkla IDIOT som "busringer" på min dörr

*djup, trött suck*

Ja, nog kunde jag hålla mig för skratt och alla som blivit väckt av dörrklockan klockan 3 mitt i natten vet att man blir klarvaken på en bråkdelssekund och sen, jaa.. sen var det kört! Viggo vaknade och ville småprata eftersom han mådde lite bättre.

Så nu ska jag åka och jobba efter mindre än tre timmars sömn. Så, gott folk.. Gärna lite medlidande idag. Jag BEHÖVER det för tusan…

"Och kaffe också såklart"

 

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Liw

    Nämen fy vilken natt du haft! kan inte påstå att jag sovit så mycket mer men jag har iaf sluppit kaskadspyor och busringningar..

    Hoppas det går bra på jobbet ändå.

    stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.