Vad gör jag nu då??

När jag läst ut "Tre sekunder"? Och när jag inte själv orkar bära in en gipsskiva från garaget? Så att jag inte kan tapetsera den där lilla snutten som jag tänkt så länge? Ååååh vad jag är uttråkad och rastlös. Jag är verkligen inte van vid att göra INGENTING.. även om det är jätteskönt.

Men om jag sätter mig framför bolibompa så slutar det bara med att jag sover om några minuter och det VILL jag inte! Jag vill ju vara kreativ och göra någonting.

Och så vill jag vara vaken när pappan kommer hem ikväll. Han är i Skellefteå och lirar innebandy.

Solen fick mig att bli alldeles trött idag. Det märks verkligen hur ovan man är och hur skönt det än är när solen kommer tillbaks så är omställningen ganska jobbig. Jag blir så otroligt trött alltså.

*gäääspar*

Nä, nu får jag skärpa mig! Tror jag ska börja med att koka lite thé och sen ska jag mingla med barnen tills det blir läggdags. Klockan 20.00 ikväll är det en dokumentär på tv2 som handlar om lobotomi och hur de trodde att det var en lösning på folks psykiska åkommor. Så gräsligt! Och att detta dessutom förekom under vår tid och att upphovsmannen faktiskt belönades med nobelpriset (!) Helt galet. Men ett ruskigt intressant ämne, så det ska jag se ikväll i alla fall.

Men som sagt.. Jag börjar med théet och hoppas det får mig att orka vara vaken åtminstone tre timmar till.

Vi hörs och störs!!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.