En av de bästa köksprylarna som jag nånsin…

Från mobilen

En av de bästa köksprylarna som jag nånsin haft. Helt suverän att hänga frukten i från taket när man är trångbodda som vi är. 4,5 kilo frukt redo att plockas när helst man vill utan att det tar plats från bänkar och bord 🙂 och visst ser det lite trevligt ut också? Taklampa i köket har vi inte haft på många år nu.. Men vem behöver lampor när man har blodapelsiner? Haha..

10 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa Olsén (2010-03-02 16:08)
    Denna prylen är en gammal ikeaklenod som jag ”lånade” av mamma (hmm.. tror inte att hon får tillbaks den faktiskt hihi…)
    Den är så toppen att jag kommer att ha den hängandes i taket ÄVEN om jag skaffar mig ett större boende i framtiden.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Det fanns något liknande för flera år sedan, fast det var som nätkorgar, som hängde i tre våningar med kupad undersida, fanns i olika färger om jag inte minns fel. Men om just dom skulle användas till frukt, kan jag inte svara på, men är man lite innovativ så går allting. Jag har då aldrig sett någon som haft frukt ovanför matbordet men som du säger, använder ni ingen lampa, så varför inte?

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-03-02 18:06)
    Ja just ja.. den var som virkad i ståltråd typ? Jag hade en sån hängandes på min duschstång 🙂 Den här är så himla robust och håller för rätt tunga grejer. och här går det mååånga kilo frukt i veckan!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa Olsén (2010-03-03 09:31)
    Vilken bra pappa du har 🙂 Jag tror absolut att man kan göra en dylik tingest om man bara har de rätta prylarna och handlagen! kan inte fatta varför IKEA inte har den i sortimentet längre. Den är så grymt bra!!

  5. Inger

    Ja det dar var verkligen en smart grej!! Varfor forsvinner allt sant fran Ikea? Hoppas nan handig varelse borjar tillverka sana dar igen, perfekt och snyggt att ha frukt i!! KRAM fran Thailand!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.