Skönt att bo så nära stadens…

…bästa lekpark, Äventyrslekparken vid Nydalasjön. Det är en lagom prommis för en tjockis som jag med några hundra steg bara.

Jag plockade med mig både varm och kall dryck i de nya termosarna och parkerade mig själv på ett liggunderlag i solen där jag kunde beskåda sonen var han än sprang i parken. Ett mycket angenämt söndagsnöje vid en fin sjö.

Och vips, så har man fördrivit ett par timmar i solen surrandes med trevliga mammor och pappor utan att egentligen ha behövt anstränga sig så himla mycket. Den största ansträngningen var ju att ta sig ner i Jimmies täckbyxor.

Men den enda ungen som ville hänga med sin tjocka morsa idag var ju såklart Mr ViggoSnyggo. Han missar aldrig en tur till lekparken. Fsson hade viktigare saker för sig med sina polare *suck* Man är liksom inte en självklar nummer ett för henne längre. Var tar tiden vägen?

Tur att jag har min lilleman som fortfarande diggar att hänga med sin morsa haha…

Nåväl, nu är vi hemma igen och jag har lite värkar med jämna mellanrum. Har nästan slutat tänka helt på det här med förlossning så nu lär man väl bli väldigt överraskad när det väl händer *skrattar*

Att plumsa i snön som jag gjort idag kanske gör susen?

*fortsätter hålla tummarna*

Nåväl, hoppas ni alla har en finfin söndag!