Bloggtråk…

…är inget vidare. Bloggtråkigt är när man inte har något att skriva om eller när man tycker att det är tråkigt att läsa bloggar.

Det kanske har med vädret att göra? Det börjar vara fint ute och värmen har kommit till oss nordbor för att smeka våra frusna kroppar så det är väl inte så konstigt att bloggsvackorna kommer?

När jag till och med tycker att Katrin Z är småtrist att läsa och knappt orkar titta in i Kissie bloggen som jag älskar att förfäras och fascineras över.. hmm.. Känns märkligt på något sätt, men just nu så har jag för det första MASSOR att göra och har egentligen varken tid eller lust för bloggande.

Istället funderar jag en hel del. På många saker faktiskt. Jag befinner mig inte BARA i bebisbubblan där allt verkar handla om vad man ska köpa till sin bebis, vad bebisen ska äta, vad bebisen väger och vad bebisen gör under de få timmar den är vaken. Jag blir lite trött på sånt och inser att det är snart tolv år sedan jag befann mig i den bubblan. Så allt som handlar om matchande bebiskläder och hemmagjord bebismat står mig upp i halsen. Jag är alltså en ganska tråkig bebismamma. Fast det tycker i alla fall inte Bastian. Jag nöjer mig med det och ALL reklam riktat till mig som bebismorsa åker i soptunnan. Oöppnad!

Just för tillfället befinner jag mig faktiskt till största delen i "snart-tonåringens-bubbla" och det är utvecklingssamtal, annallkande skolavslutning, spännande händelser och lite annat smått och gott som just nu händer för de så kallade tweenisarna. "Den blomstertid nu kommer liksom"

Förhoppningsvis får jag tillbaks lite bloggroligt att skriva om framöver.

"Ba så ni vet asså typ.. eller aa.. ni hajjar väl likzåm"

Den här bilden är en favorit i repris.. och jag bara älskar den här bilden. Jag och min lilla bebisflicka som inte alls är en bebis nåt mer.

Mamman med fd bebisflicka, numera tweeniebrutta 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.