Barnen och framtiden…

…är ju sådant som man av naturliga skäl funderar rätt mycket på.

Hur ska det gå för dem? Blir de lyckliga? Kommer de skaffa barn? Får de vara friska? Hittar de kärlek i livet?

Och så vidare…

Det är i alla fall viktigt att tänka på att barnen faktiskt en dag ska bli vuxna och att man tänker sig för i många situationer. En vacker dag får man faktiskt stå till svars för mycket som man sagt och gjort. Det märker jag mer och mer eftersom jag har en elvaåring hemma som är ganska bra på att ifrågasätta det mesta. På gott och ont får man väl säga *skrattar*

Hursomhelst, nu har jag faktiskt ett litet gudbarn som kommer att växa upp sida vid sida med mina barn. Det ska bli kul att se vad det blir av den lille krabaten som mest bara sover och skrattar precis som min Bastian.

Jag och min gudson Leo

Nu när jag har tre barn och har lyckan att få vara ledig med dem alla i sommar så lägger jag märke till en massa små detaljer i vårt vardagliga liv som får mig att le inombords. Till exempel när jag ser min femåring hålla sin lille vän i handen när vi går i närheten av farliga brum-brum bilar. Visst är de söta?

"När man e stor måste man vara snäll"

Jag förundras varje dag över vad barnen säger och vad de gör. Lycka just nu är en helt ledig sommar med alla kids!

Ajlajkitalåt

🙂

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. kattis

  de var så himla söta ihop 🙂 o tror faktiskt leo har en väldans tur som har så mycke bra människor runt sig nu

 2. Lisbet Olofsson

  MEN HALLO…..
  Hur gick det här till..växte bäbisen upp så fort…
  Nää du menar att den minsta är en annan vän.
  Så himla gulligt – det värmer hjärtat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.