Endorfinöverskott…?

Undrar om det är det jag fått efter att ha somnat på spikmattan två kvällar i rad? Ja, jag tror faktiskt det. Jag mår oförskämt bra och är pigg som bara den.

Alla som äger en spikmatta kan nog hålla med om att det bara är i början man ligger på den då och då. Till slut glöms den där märkliga tingesten bort och man vet knappt var man har den. Visst är det lite så?

Men nu har jag alltså återupptäckt min födelsedagspresent från förra året och jag kommer troget att använda den åtminstone två gånger i veckan. Japp, så får det bli.

Och nu är jag på G att sluta amma också. Och om ett par veckor när amningen är helt avvecklad så ska jag köra en kur med björkaska och kanibas. Jag kommer ju att bli den mest pigga och superenergiska tanten i hela stan *skrattar*

Och för er som undrar vad björkaska och kanibas är för något: GOOGLA vettja. Det är en toppenmetod att städa ur kroppen på insidan kan man säga.

Eftersom vi människor är så pass märkliga att vi mest bryr oss om det yttre (smink, kläder, hår, naglar osv…) och tyvärr inte det inre så kan det faktiskt innebära att insidan av kroppen ser ut som rena rama soptippen. En människokropp kan få i sig så mycket som ca 5 kg gifter och annat skit under bara ett år. Så tänk på allt som ska passera vår stackars kropp och vårt eget reningssystem. (Färgämnen, koffein, alkohol, nikotin, tillsatser, kemikalier, för mycket socker och fett och så vidare…)

Näe.. jag är inget galet hälsofreak, men jag tror absolut på metoden att städa ur kroppen då och då. Jag har gjort det flera gånger och jag kan garantera att man mår bättre efteråt. Kroppsrening funkar. Jag lovar! Och min kropp har ju varit boning till ett vackert barn och senare skafferi till det vackra barnet men nu är det alltså dax att städa ur kroppen och börja om. För min egen skull och ingen annans. Kroppen ska trots allt hålla för ett långt liv så gör dig själv en tjänst och ta hand om dig.

Så jaa.. det var väl dagens tips tror jag. Nu ska jag och mina tre grabbar åka ner på stan och hitta på lite skojiga saker. Lunch och ett besök på en djuraffär för att roa Virvelvindspojken Viggo!

"Slut mat i mamman snart"

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Patrik! Jag tror att du kommer att bli nöjd 😀 det är otroligt skönt att ligga på spikmattan!
      Jag lyckas ofta somna på den… berätta gärna sen vad du tycker. Ha en skön dag / H. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.