Kräx

Ett virus alternativt bacill verkar ha flyttat in i min bebis.

Hmm.. Jag undrar om vi andra kommer att klara oss? 

*hoppashoppas*

Hursomhelst, jag ska bespara er alla ingående detaljer angående både bajs, fisar, poop och kräx. Jag VET ju att vissa människor är väldans intresserade av dylikt, men det enda jag tänker säga är detta:

"Heeeellskotta vad mycket bajs och kräk det ryms i en bebis, och passa er för tusan för att komma nära min adress på några dagar!"

Det blir med andra ord INTE mycket gjort på listan jag skrev tidigare idag!

Lejteralligejter!

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Sanna

    Nämen stackarn 🙁 ….jag e riktigt nöjd över att Millie precis blivit frisk! Så vi får hålla oss ett tag till bebbeträff verkar det som! Vi sänder lite krya på dig kramar till bastian! Hoppas ni andra klarar er…kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.