Flirtiga grabbar…

 Det har redan börjat och i samma takt lär det väl fortsätta. 

Det verkar som att det inte bara är vi vuxna blir väckta av vårsol och spirande känslor den här tiden på året. Mina småkillar kikar runt på både en och två söta tjejer som dyker upp längs vägen. En eller två förresten.. Det händer ju var och varannan dag numera.

I fredags till exempel, när vi var och käkade pizza på stan så satt en snygg blondin ensam vid ett bord. Lille B spande in henne från första sekund och efter fem modiga minuter gick han sedan fram till hennes bord där han helt sonika ställde sig och stirrade och log flirtigt mot henne ända tills vi andra ätit upp våra pizzor.

Hon skruvade sig lite förläget, men log rodnande och sa att det absolut inte gjorde något. Och det är klart. Fast killen är liten så har han ändå bra smak.

GO Bastian!

Och igår var vilde V på kalas. När han kom hem så bad han om att få gå ut och cykla "bara en liten stund till" eftersom benen fortfarande var fulla med spring. Så han rullade ut hojen och trampade iväg fast klockan var efter sju och efter ungefär tio minuter så tittar jag ut för att se var han är (Vi har en perfekt cykelrutt för en sjuåring som sträcker sig runt hela kvarteret och som jag kan se nästan hela av) så får jag se en snygg blondin iklädd träningskläder och löpardojjer som bär på Viggos cykel. Han ser glad ut och traskar bredvid och jag går ner och möter dem vid dörren.

Det visade sig att cykelstödet glidit ut mot ena trampan och som gjorde att trampan fastnade i samma veva som hon hade kommit springandes. Och tur som ungen har så erbjöd hon sig att hjälpa honom hem. (Tack, det var jättesnällt)

Han vinkade glatt till henne och sedan log han stort mot mig och sa: "Mamma, hon tyckte att min cykel var jättefin" och sedan log han lite till innan han gick och lade sig… (Med en blondin på näthinnan?!)

Hejja Viggo!

Haha.. Så ni hajjar ju att jag har två små Don Juans här hemma. Det blir lite spännande att se vad det dyker upp för söta flickor här i framtiden. God smak verkar då bägge grabbarna ha. *skrattar*

"När fötterna blivit större så kan man jaga ännu fler tjejer"

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.