Whats up with me?

Ja, en hel del faktiskt. Men jag ska inte tråka ut er med ALLT så vi kör en snabb preview:

Loppiset gick…

Sådär! 

Det började regna efter en timme men vi sålde för sammanlagt 800 spänn under den första och enda timmen vi stod där och det får man väl säga är en schysst timpeng. Eller?

Massor..

och massor….

och ÄNNU mer…

Och ungefär dubbelt så mycket mer än det jag visat här så räkna med loppis till hösten igen. En regnfri sådan *skrattar* Men vi hade trevligt i alla fall och Viggo gjorde sig en dryg femtilapp på denna timme med sina egna små saker som han städat ur sitt rum.

Och vad händer mer? Ja, vi hänger med smågrabbarna och leker mamma, pappa barn. Fast på riktigt och vi har det ganska bra.

Blont yrväder på jakt efter åttans buss….

Och vad mer? Jo, jag försöker känna av sommaren genom att ha kjol (!!) då och då. Jag kan ju inte gå i mina loppiga jeans varendaste dag haha… Riktigt snygg, brun second handkjol om jag får säga det själv.

"Jooofåååriaa…"

(Loreen gör det bättre, I know)

Lägg märke till mina nya glajjer. Polaroid, 30% rea på Östmans optik *yey* Mina andra solbriller höll bara i tre somrar och gick inte att laga *sörjer*

Nåja, mer än så här kan jag inte leverera just nu. Hoppas alla läsare mår toppen.

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Sanna

    Haha! Härligt att se att du/ni har det bra! Man får försöka vara positiv fast sommaren är den konstigaste på länge! För min del känns det redan som höst! Hemska tanke!(sitter och huttrar på jobbet)

    Hoppas vi kan ses snart! Den vanliga slagdängan, jag vet! Men helt otroligt så lite tid man kan ha över för vänner och familj när man jobbar. Särskilt natt!

    Men någon liten lucka måste vi hitta 🙂 Jag jobbar sista natten nu och sen är jag ledig fram till onsdag. I will text you or call you on your phone 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.