Borta bra..

..men hemma bäst.

Vi har varit på en minitripp med barnen till övik för bad och mysig tillvaro utan måsten och krav. Vi har gjort sånt som vi absolut inte gör hemma eller till vardags:

Vi har ätit popcorn i sängen, ätit ute flera dagar i rad, varit uppe sent, lyxat ordentligt och unnat oss mycket av det goda, jag har sträckläst en bok (Liza Marklunds "Du gamla du fria" om någon undrar. MYCKET bra!)

Jag har varit otillgänglig på telefonen och jag har njutit av min ledighet och min familj. Blev det någon shopping i övik tror ni? Jo, en plattång till mitt stökiga hår och en förpackning dammsugarpåsar *skrattar* Ingen annan shopping för någon av oss och vi var inte ens på second hand butikerna som är himla trevliga just i övik. Shopping är bara så jobbigt. Fika med chokladbollar och kaffe är mycketmycket trevligare. Eller hur?

Nu är vi hemma igen och jag mår så BRA! Känner mig rätt pigg och kroppen verkar nöjd. Imorgon är det dags för jobb igen och jag ser fram emot att få kliva i lite rutiner. Det är lätt att lata till sig så det får inte bli för mycket av den varan *skrattar*

Nåväl, nu kommer det att bli tomt i bloggen i några dagar och jag kommer att vara rätt så osynlig och offlajnad i säkert en vecka. I have somethings to deal with och eftersom dessa är av det jobbigare slaget så ska jag inte orda om dessa. Jag ska helt enkelt genomlida eländet och så återkommer jag med ny kraft om någon vecka.

Ibland är det dessutom skönt att vara både hemlig och osynlig…

Avslutar i alla fall med en nattlig bild på två små som sover så gott när de får sova tillsammans bland gosedjur som kossor och kaniner…

Stor & Liten

<3