Vilket bekymmer…

 …att bestämma sig för huruvida man ska kroga ikväll eller inte.

Har ju nästan vuxit fast i min nya soffa och bara myser med Jimpa varje ledig kväll. Mycket trevligt faktiskt, men ibland måste man ju ut och se sig om i den stora världen (ehrm.. läs: Umeå) Så joo.. kanske blir det en sväng ut ikväll. Det är lönehelg, det är varmt och jag får sovmorgon imorrn om jag vill. Dessutom finns det trevligt sällskap så jag har alla förutsättningar för en kul kväll på stan.

I sommar har jag förutom mitt missöde med minttun på vår fest haft två tillfällen till party. Det har varit fest med kollegor och jag har misslyckats varje gång.

Jag har verkligen försökt, men det har slutat med att jag varit tråkig och smitit hem till min underbara boning alldeles för tidigt.

Kanske beror det på att jag trivs där jag bor för första gången i mitt liv eller beror det på att jag är gammal och trött? Ja, jag vet inte.. eller så beror det kanske på att jag fyllt krogkvoten för två livstider redan? Det fanns ju en tid när jag bodde på krogen nästan. Trist men sant. Fast det var väl kul då om jag minns rätt haha…

Nåväl, jag återkommer i ämnet. 

NU—>

På med mjukisbralla—>

Väcka lille B—>

Ut och cykla—>

Dricka kaffe hos A

!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.