Djupsinnigt? Förmodligen!

Åh, vilka galna dagar jag haft under den senaste tiden. Jag har jobbat och sovit i massor så fritid har det väl inte direkt varit tal om. Men när jag väl varit lite ledig så har jag måst göra en del trista grejs. Men jag är på intet sätt själv ledsen eller arg konstigt nog. Jag mår, tro det eller ej FÖRBASKAT bra.. Trots att:

Jag har varit tvungen att leta människor på konstiga ställen och jag har varit tvungen att skälla ut folk i telefonen som betett sig som idioter och jag har stöttat upp folk i svåra situationer som inte kunnat se andra lösningar än dem JAG funderat ut. Jag medlar och förmedlar. How come?

Jag har tvingats inse att alla knasiga saker som korsar min väg på detta sätt ÄR min lott i livet. Och det här med att man inte får mer på sitt bord än vad man klarar av?

Ja… det är jääähhääävligt sant ska ni veta! Ibland måste jag nästan stanna upp och fundera hur det kan komma sig att så många människor vänder sig till mig i de mest galna situationer? Why me liksom?! Tjaa.. kanske för att jag klarar av det och kanske för att jag oftast kan hjälpa till och hitta vägar till alternativa tankegångar.

Tänk om man skulle ha kunnat få pröjs för alla stordåd man hjälper människor i nöd med? Vojvoj… då vore jag väl stenrik. Fast å andra sidan så skulle jag nog inte kämpa lika hårt om jag var stenrik och då kanske jag bara skulle vara en lat odugling som inte brydde mig om viktiga saker?

Tja, jag är ju varken lat eller rik så den funderingen får jag nog aldrig svar på men jag tycker själv att jag bryr mig om viktiga saker och jag bryr mig absolut om människor. Både dem jag känner och även en och annan som jag inte känner.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen:

”Männschor ÄR intressanta”

ALLA är vi fascinerande varelser och jag fattar verkligen inte hur det kommer sig att så många är intresserade av att glo på förnedrings-TV och dokusåpor och annan konstig ”underhållning” när det verkliga livet innehåller mer dramatik än vad man egentligen behöver eller vill ha? Ibland känner jag mig nästan lite tråkigt och jag längtar faktiskt efter att få HA lite tråkigt. Tänk att bara få sitta och ha det trist. INGEN ringer. INGET som behövs göras. INGEN som är arg eller ledsen. INGEN som behöver hjälp. INGET som händer..

Bara lugn och ro…

Visst låter det trevligt?

Lugn och ro…

Lugn…

och ro…

home 001

Ta Dig tid att titta på himlen. 

Umgås med Dig själv en stund.

Reflektera över Ditt liv.

Vem Du är.

Vad Du vill åstadkomma.

Vad har framtiden i beredskap för just Dig?

Det finns en plan bara för Dig.

Kom ihåg det!

Ha det fint! Vi hörs & störs 🙂

4 kommentarer

  1. minnamyy

    Lugn å ro låter ljuvligt 🙂 men som sagt att lära sej hitta de i världens samman synk är de ultimata … Lugnet i stormen… Övning ger färdighet… Pranayama

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Minna! Ja, det är inte det lättaste att hitta… att njuta av lugn och ro ÄR en konst faktiskt.. ibland behärskar jag den och ibland är det bara kaos haha..

      Hoppas de e bra med dig! Kram H

  2. Ingemar Wahlström

    Hejsan!
    Det sägs ju att den som inte är stark nog att hantera det inte heller får uppleva ”övernaturliga” händelser. Kanske är det så även för dig. Ödet har bestämt att du får allt tänkbart i knät därför att du är stark nog att lösa det?

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Ingemar 🙂 Ja, jag hoppas ju att det är något sådant som är förklaringen…
      Livet är i alla fall väldigt spännande emellanåt! Hoppas allt är bra med dig Ingemar! Kram H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.