Läget ligger…

…lite stilla just nu i bloggen. Jag känner mig rent av lite bloggtråkig. Men jag HAR allt annat än tråkigt i mitt verkliga liv så självklart måste jag ju dela med mig litegrann av vad som händer.

Sommaren lider mot sitt slut och det känns helt okej. Jag ska försöka planera in en semestervecka i september då jag har allvarliga planer på att sticka utomlands med en snygg blondin. UTAN man och barn så det får vi se hur det går! Det känns absolut som att det är något jag behöver. En vecka med sol och bad och många sovtimmar. ”Bikåås ajm wört itt” Yes! *nickar övertygande*

Annars då? Få se.. joo! Jag och Martin har bråkat. DET händer verkligen inte ofta, men just därför så är det väl bra när det väl händer haha… Vi fick rensa luften rejält och det har resulterat i att vi lärt känna varandra och oss själva ännu mer. Ett gräl var sjätte år kan väl vara helt okej och det är ju faktiskt inte farligt att ha konflikter. Snarare tvärtom. Löser man dem så blir man förhoppningsvis lite klokare av det och ibland så kan man ju bara konstatera att det är helt okej att vara oense i vissa frågor. Man kommer helt enkelt överrens om att man är oense och så låter man det stanna vid det.

Mer då? Jaa.. *funderar* Jag har varit ute vid havet några gånger under de senaste veckorna och jag har hängt med ungarna all ledig tid. De är så fantastiskt roliga alla tre och underhållningen är på topp mest jämt. Den största gillar INTE att jag kallar henne ”min bebis” och det kan man väl i och för sig förstå. Snart-femton-år kan ju vara en sån ålder då i princip ALLT föräldrarna säger är pinsamt, jobbigt och sämst!! (I know) Dessutom har jag insett att två toaletter är ett MÅSTE om man har en fjortis i familjen! Skönt att vi har detta…

Åttaåringen är den coolaste killen i stan och han har kommit på att det är skönt att sova med hörselkåpor! ”Jamen då behöver jag inte höra när Bastian håller PÅ” Himla smart snubbe det där alltså.. haha.. Ganska innovativt och han kom på det helt själv.

Treåringen då..Prins Bastian.. Jaa.. Han galopperar runt i vanlig ordning i sin rosa solhatt och har lärt sig att säga: ”Batmaan”. Han diggar Loranga, Masarin och Dartanjang och vill gärna se detta varje dag. Han har även fått en mjuk Alfons Åberg docka som han älskar. Han somnar tidigt och vaknar supertidigt och han är faktiskt familjens mittpunkt just nu.

Tiden går alltså och vi med den. Ibland skulle jag nog till och med kunna säga att tiden småspringer för så känns det verkligen. Men livet är kul. Familjen är härlig. Kärleken är underbar. Vännerna är toppen. Jobbet är roligt.

En summering av den senaste tidens händelser. Hoppas att NI också har det jättebra allihopa!

telen 189

Denna bild är tagen för exat tre år sedan! 8/8 2010

Sista doppet i Nydalasjön! Med eller utan kläder spelar ingen roll. Huvudsaken det blir av..

Vi hörs & störs!

 

Etiketter:

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Nog är det så alltid 🙂 Hoppas vi kan få till en dejt snart.. För NU är det för längesen. Vill gärna ta en span på S mage också 🙂 *kram*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.