Åksjuk..!?

Nope! Inte denna gång 🙂

Igår var jag bjuden hem till en av mina flickvänner på lite förfest. Jag var sen i vanlig ordning men jag hann ändå bli bjuden på en öl och en liten hutt me minttu CHILIDet var en spännande upplevelse måste jag säga.. den var.. eh…  STARK som tusan. På fler än ett sätt. Men god.

minttuchili

Vojvoj.. PRA Krejjer asså…

😀

Sedan blev det gravidtaxi (dvs: SANNA) ner till stan och där blev det AllStar lik förbaskat fast jag inte är jätteförtjust i det stället, men… Jag ska erkänna: Jag hade riktigt roligt och sprang på både nya och gamla kollegor. Jag hade med mig roligt sällskap, jag vann pengar och jag drack två öl för att slutligen i vanlig ordning åka hem en timme innan stängning.

Perfect evening!

Det enda lilla missödet från kvällen igår var att jag inte tvättade bort mascaran när jag kom hem inatt så imorse var det mamma tvättbjörn som kravlade sig ur sängen. Sovmorgon ända till klockan åtta också och slutligen det allra bästa: Inge ”åksjuka”… haha… Nope, pigg och rask, utan kask! *nickar*

Så idag blir det storstädning och bortrensning av grabbarnas urväxta kläder. Jag känner mig kreativ som tusan och en och annan traderaauktion lär jag väl också få till. Garderoberna ska tömmas BIG tajm!

int 023

Jimpa är SÖT!