4e och sista..

…lediga dagen innan det är dags att gå och jobba igen. Och här sitter jag. Tröttare än aldrig förr *suck* Lille B vaknade vid halvtre och har gråtit och skrikit exakt HELA natten förutom små, små microstunder då han slumrat lite. Eftersom han inte kan prata och hinner bli så upprörd när han väl jobbat upp sig så vet man inte riktigt hur det är fatt med honom. Har han ont? Är han törstig? Kissnödig? Övertrött? Mörkrädd? osv…osv.. Han kan ju inte berätta för oss men jag tror att han tog sig åt örat vid morgonkvisten så kanske kan det vara det?

Ett par gånger blev han så förbaskad att han till och med kastade sin ”vovov” i golvet och då är något riktigt fel.

Så inatt  har både jag och Jimmie varit vaken och vi har gjort allt från att sjunga till att försöka läsa sagor. Det blev till och med en dusch (!) och ett glas saft så där vid femsnåret och efter det somnade vi alla helt utmattade och pappan och B sover ännu och snart ringer de från vårdcentralen så vi kan få komma på en check-up under dagen för jag orkar verkligen inte med en sömnlös natt till. Det vore katastrof för oss alla tror jag.

Annars har mina lediga dagar varit otroligt välbehövliga. Jag har varit kreativ, umgåtts med människor jag tycker om och jag har försökt sova mycket.. haha.. ja, förutom inatt då.

Och idag hade jag och Martin tänkt oss på en tripp till ikea, men vi slutade bort det. Jag orkar helt enkelt inte även om det är roligt att vara där och bara glo en hel dag. Jag och Martin är ju rätt bra på det *skrattar* Nä, det blir sista rycket på mitt projekt lastpallarna som såg ut så här efter bara en slipning:

host 001

Blir finfint! 

I övrigt har jag också på sista tiden funderat en hel del över folk och deras prioriteringar. Alla gör sina val här i livet, så även jag. Jag uppskattar bra relationer och jag gör vad jag kan för att vårda dessa eftersom de är jäkligt viktiga för mig. Om jag själv inte håller måttet på att vara en ”värdefull relation” så får jag helt enkelt finna mig i att bli bortprioriterad (såklart). Det går väl bägge vägarna antar jag! Och även denna gång handlar det om att acceptera sådant som inte går att förändra. Fast ibland måste man förändra för att skapa nytt. Så är det för alla tror jag.

friends

Alla dessa citat som man kan hitta på nätet… Vilken tur att varenda klyscha finns i bildform..

🙂

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.