Jag mår bra nu!

Semester för att åka norrut? Till kyla och snö? Vaere för dumheter?

Vojvoj.. Det är nog det bästa jag gjort hittills under den senaste månaden. Jag mår redan så sjukt mycket bättre än innan jag for hit.

Jag har till och med klarat av en lång springtur med världens strängaste coach: Min man! Han tvingade mig att springa uppför Malmbergsbacken TVÅ gånger och jag var även tvungen att utstå FEM repriser av trapporna upp mot hedeberga innan han var nöjd. Han gormade och gick an som en galning, men jag hade ju bett om det så jag fick väl skylla mig själv.

Inte ens hot om skilsmässa bet på honom den galningen. *skrattar* Nå, sedan fick jag belöna mig i bastun i 1,5 timme och jag känner mig i princip som ny. Efter en lunch bestående av renkött och vitkålssallad blev det äntligen dags för min efterlängtade massage hos tjejen med hårda nypor.

Hon kunde efter att ha känt och klämt på mig, konstatera att min kropp tagit mycket stryk på sista tiden men att min inre balans är i toppform. Hon kände att jag trots mitt tillstånd ”utstrålade ett lugn”. Kändes riktigt bra att höra, eftersom det är så jag vill se och känna mig själv just NU och precis HÄR i denna sekund! Japp!

Sedan har jag och Jimmie varit ute på en liten shoppingtur med kära mormor och jag blev helt till mig av glädje när jag hittade ett gäng NYA boblbee ryggsäckar i kartong, till ett synnerligen förmånligt pris. Jag köpte hela tre stycken. En svart, en röd och en knallgrön. De här väskorna är inte så lätta att hitta i Sverige numera. Inte sprillans nya i alla fall.

Jag har länge varit på jakt efter en sådan till en av mina vänner som alltid velat ha en sådan, men alldeles nyligt så bestämde sig denna vän för att vi inte ska vara vänner längre och i och med att jag hittade dessa ryggsäckar på det konstigaste stället i hela världen så fick det mig att förstå att det faktiskt är vännens förlust och inte min. Det var ett så tydligt tecken liksom. Som ett Omen… *creepy*

Nåväl, eftersom jag alltid tror på att allt som händer har en mening, så även denna gång så känns det faktiskt helt okej. Om en vän stänger mig ute för att denne hittat sitt livs kärlek, så finns det andra som gladeligen öppnar sin dörr för mig.

Så precis som vanligt så säger det allt: Jag ska vara glad över det jag har, istället för ledsen över det jag inte har!

LOGISKT!

Dessutom blir det lättare att gå vidare efteråt!

Sedan är jag jätteglad efter att ha pratat med en reporter i Boden. Hon vill absolut skriva om det jag ringde och tipsade om idag och det känns fantastiskt roligt. Idag känner jag mig sedd och hörd BIG tajm och det är bra. Riktigt, riktigt bra!

Min tillvaro känns otroligt skön just nu för saker och ting verkar gå min väg och det verkar bli precis som jag tänkt mig med det mesta faktiskt.

Men åh, vilket svamligt inlägg.. haha… jag inser ju det nu när jag läser vad jag skrivit, men skit samma. JAG vet och det är väl huvudsaken kan man säga 🙂

boblbee

Boblbee scorpia. BÄSTA ryggan i världen!

Tål allt: Sport, partyn och till och med småbarn!!

I like it!

😀

Okej, nu tror jag att jag håller mig från bloggen några dagar för jag ska hänga med mina älskade old folks allt vad jag kan och hinner! Jag har inte ett enda måste heller under denna vistelse förutom att jag bara ska göra sånt som får mig att må bra! Hoppas Ni också har det toppen, alla som läser!

helenas 213

En Tre år gammal bild på mig och min blåögde minsting hittade jag på Mimmis dator  <3

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. Lisa

    Tråkigt när vänner säger upp vänskapen, å andra sidan kanske det inte var en äkta vän…

    Ladda batterierna ordentligt nu! 🙂

    Kram Lisa

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Lisa 🙂 Ja, nog kändes det skittråkigt med tanke på hur länge vi känt varann.. Fast mest taskigt är det ju mot alla inblandade barn som tappar x antal relationer som ändå varit bra.
      Men.. det är inte upp till mig och jag har andra saker att brottas med så jag ödslar ingen tid eller energi. Man får vara glad för tiden man haft istället. 🙂

      Ibland kan det ju vara nödvändigt att avsluta en relation för att hitta ny ork och energi för att skapa nya relationer. Det går båda vägarna och jag har ju själv ”gjort slut” med en och annan som jag inte velat ha i mitt liv längre!

      Du och jag har förresten känt varandra i snart tretton år… kan du fatta? Tiden har gått så snabbt!! Fast vi har ju inte direkt blivit äldre 😉 Hehe…

      Vi tar väl en dejt inom kort va? Kram H

      • Lisa

        Varför firade vi inte 10-års jubileum…? :O Vi slår till på stort vid 20 år istället!! 😀

        Hör av dig när du är hemma igen! 🙂 Ha det så gott med Mimmi och morfar. Kram

        • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

          Det borde vi fasn ha gjort men jag hade väl fullt upp me å va gravid för sista gången hahaha… Japp! Vi siktar på tjugo och sen förlänger vi kontraktet tycker jag 😀

          Kram

  2. inger

    Åh vilka roliga ryggor!! Är de stora? Små? Mittemellan? Lagom?
    Hoppas du har det riktigt najs uppe i norr och att vi kan ses när du är hemma igen (fast jag jobbar tisdag – fredag)
    KRAMEN

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Visst ärom coola? Har du aldrig sett min svarta ”cykelrygga”? Jag har haft den i flera år och den knäpper man på snedden över bröstet med kardborre.. Periodvis använder jag den jäkligt ofta och ibland ligger den bara i garderoben å skräpar.. men den är väldans ”lagom” DU får komma och spana in på rikt haha.. 🙂

      Klart vi måst ses snarast.. har massor me grejs att berätta! Kram

  3. Pingback: Boblbee 303015 Megalopolis - BagIdiot | BagIdiot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.