Igår…

…hittade jag en resa. Kan det vara så fantastiskt att vi kan åka iväg ännu en gång innan året är slut? ja, kanske! 🙂 Vi hade ju siktat på Januari, men det sprack av fler än en anledning. Men kanske kan det ändå bli en tripp till solen och värmen inom kort om jag får som jag vill! Har dock inte bokat ännu, men förhoppningsvis inom kort!

Det är ju helt klart vid denna mörka och trista tid på året man som mest behöver få åka iväg och boosta sig ordentligt. Och har man tid och råd samtidigt så är det inget att tveka på. För det är ändå upplevelserna som ger dig mest avkastning i minnesbanken i slutändan.

Nu när jag dessutom varit hängig och småkrasslig ett tag så känns det extra efterlängtat att få ha några dagar i värmen med all inclusive. Att få vara lat, att slippa laga mat, att inte ens ha på sig klockan (!), att gå dit näsan pekar och att bara få… VARA… Bara få vara jag! Att få vara med sin familj i flera dagar i hela dygn… att få se smågrabbarna galoppera omkring på en sandstrand och bara njuta av sol och värme. Åh, Jag blir nästan religiös 😀

Visst låter det grymt skönt? 🙂

croatien 232

Kroatienbrännan har bleknat för längesedan, men minnet består!

”Do things that makes you feel GOOD!”

Always!!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.