Idag är Lycka…

…en prickig hund. En synnerligen älskvärd Polly hund som får hela familjen att jubla varje morgon då hon sover över på vår adress. En Dalmatiner vovve med en härlig personlighet och en kropp som viftar i takt med svansen.

Barnen älskar henne och hon verkar rätt så förtjust i dem med.

Nu blire Pollypromenad i skogen med solsken i blick

En stycken Helena och en vovve me mången prick

Så snart blir jag i bättre skick

Å sen me Anna jag kaffe ska drick…

Haha…

polly 010

”Petter å ja vi e goda vänner…”

*trallar på hundvis*

Japp, idag är lyckan helt enkelt en prickig hund!

🙂

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Anders

    Det är mycket jobb och stort ansvar med hund, men de kan vara fantastiska familjemedlemmar också. Lycka med hunden medans hon bor hos er!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      HOn sover över någon enstaka natt då och då 🙂 Lagomt för oss så får vi precis en perfekt hund-dos eller vad man ska kalla det! Det är rätt mysigt att ha en hund hemma!

  2. Pollys matte

    Polly älskar barnen precis lika mycket som de älskar henne, om inte till och med mer! Hon var mycket nöjd efter besöket hos er och sov gott resten av eftermiddagen… Både hon och jag är mycket glad över att ni tycker om att ha henne hemma hos er! (Min sovmorgon igår var guld värd, länge sedan jag sovit så bra, trots oväsen från diverse byggjobbare,haha!)
    Massa kramar!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Heej 🙂 Ja, hon är bra på att inspirera till en å annan långprommis! Det var så fint igår och vi va nog trötta bägge två haha…

      Ja, både hund å matte är alltid välkomna här och det är lite mysigt att höra hennes steg på kvällen när hon kollar runt var alla familjemedlemmar ligger 😀

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.