Knakelibrak 2014

Ahapp! Då var det nytt år. Äntligen kan man väl säga. För precis som jag sagt under hela året till allt och alla så har 2013 varit förändringarnas år BIG tajm. På gott och på ont och jag har välkomnat både det goda och det onda. För allt som händer, även det dåliga leder mig faktiskt till något annat och i slutändan oftast något bättre. DET tror jag på eftersom jag mår förbaskat bra av att tänka så 🙂

Nyårsafton då? Ja, god mat, världens bästa sällskap, oplanerat kroghäng och helt underbara människor överallt. Inklusive jag själv såklart… Iklädd pyjamasbralla, nattlinne och flätor. På Rex bland alla paljettklädda männschor. Superkul.. I like it! A lot!

nyar 050

Sötaste favoritblondinen A & jag <3

nyar 043

Min bejb & jag <3

nyar 029

My best friend <3

Nyårslöften då? Nope, inget särskilt förutom det gamla vanliga: Det här året blir MITT år. Alla kategorier 🙂

Och om jag ska summera 2013 så har det innehållit allt. Allt från djävulskap till underbara ting. Jag har fått några av mitt livs största käftsmällar, men jag har rest mig varje gång. Dessutom har jag funnit ett gäng nya vänner som är av den mest fantastiska kvalité man kan tänka sig. En gammal kompis försvann och med tanke på vad jag vet idag så var det antagligen det bästa som kunde hända!

Hiva ut all skit så att det nya, friska kan ta plats i ditt liv.

Jag har ETT liv och det ska levas…

Fullt ut!

JAG är den viktigaste personen i MITT liv..

Och 2014 ska bli ett rackarns bra år!

DET… lovar jag!!

heart

Gott nytt år!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.