BIG KA-ta-STROF!?

Vojvoj.. HUR ska det gå för stackars mig imorrn? I-lands problemen har hopat sig BIG tajm och jag har en hel del att regissera under Fredagen.. *suck*

För det första så ska min älskade, stackars lilla försvarslösa Avensit in på service för ANDRA gången denna vecka (dyrt) och inte nog med det… den ska in klockan SJU!! (Jo, du läste rätt!) Och inte nog med det, det är på Ersboda den ska in på verkstad klockan sju i ottan! Samtidigt som min stackars karl måste kuska via BUSS till sitt jobb som ligger på HELT fel sida av stan.. (stackars)

Hjäääälp! Så.. Jag ska alltså SCHÄLV måsta styra upp en medelålders (läs: nio år) unge som ska klara sig själv, äta frukost själv och slutligen låsa dörren själv och bege sig till skolan, samtidigt som jag ska peta ner ett stycke obstinat ”Kan- schälv-snart-fyra-åring” (som dessutom vägrar att åka bob) i sin rosa overall för att styra kosan mot en synnerligen tidig morgon på dagis (sorry!! Jag VET att det inte heter dagis längre, och att man INTE får säga så men vaffan jag är sjuttitalist och jag KOMMER att säga dagis tills jag dör!) 

Nåväl.. sen ska jag alltså köra en bil med halvtrasiga bromsar bort till BurlinMotor och där kommer jag att skämmas ca tre kilo för att bilen blivit misshandlad av sina ägare innan jag ska försöka ta mig från Ersboda med buss (uuuuurk.. jag avskyr verkligen bussar, de stinker som FAN) ner till vasaplan och därifrån ska jag snabbt försöka ta mig hem till den sötaste bebisflicka som västerbotten har skådat på många år och där ska jag äta frukost och sedan försöka förmå den söta bebisflickans rara mor att hjälpa mig med ett glittrigt tyg som kanske kan bli en fin gardin till mitt stökiga sovrum.

Efter detta projekt ska jag sen försöka hinna förbi stan och byta ut det ena barnets nioårspresent, nämligen hans kikare som gått sönder. Efter det ska jag passa en tågtid vid Umeå C där jag ska hämta en stycken bror som kommer med tåg för att hälsa på sin galna (men snälla) storasyster över helgen! Förhoppningsvis ringer en snäll bilmekaniker vid denna tid och säger: ”Nuu får du hämta bilen” och då är det bara att ta sig upp till Ersboda igen snabbt som attan!

Efter det ska jag också hinna handla MAT som skall både lagas och ätas innan helgen är slut och kanske… kanske har jag sån jädra tur att jag under denna tid också hinner få ett samtal från: XXXX som säger… ”Hej! Vi… vill ha DIG!! Kom och jobba hos OSS!!”

Och… inte att förglömma… Jag måst för fanken komma ihåg att barnen skall hämtas på RÄTT ställe… vid RÄTT tillfälle och rätt klockslag! Voj…

Meh… HÄRRE gu asså…

*suck*

 

Aldrig har jag då tråkigt i alla fall… 🙂

Vojvoj… HUR ska det gå?

fuerteventura 285

”Krama ett träd å tare ba luuugnt”

🙂

Etiketter:

6 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, de är helgrymma! De heter L’dir och kommer från italien. De är handgjorda helt i läder.

      De kostar ca 2500 spänn nya, men jag hade tur att få tag i dessa och betalade bara 800:- för de här som knappt var använda.Tradera när de e som bäst. Jag har dem till ALLT från Maj till september och de är grymt sköna. Lätt ett av mina bästa beganatköp 🙂 Jag bara älskar dem!!

      På tradera dyker de upp med jämna mellanrum 🙂

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Haha.. ja, en del dagar blir lite tjorvigare än andra. Speciellt utan bil.
      Fast de slutade med att jag skippade stan och fick skjuts av H till bilverkstaden så dagen flöt ändå rätt bra 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.