En trolig förklaring…

…till min oerhörda motvilja för rutiga skjortor har jag nu lyckats komma fram till! 🙂

Jag får ju numera en hel del skäll och gnäll från min omgivning för att jag gärna retas och dissar just rutiga skjortor. Ett tag räknade jag rutiga skjortor när jag var ute på krogen, men jag slutade oftast kring 50-60 st eftersom jag till slut inte visste om jag räknat just DEN skjortnissen en eller två gånger haha…

Tycker ni att jag är löjlig, elak och dum? Ja, kanske.. men ta en titt på vimmelbilderna på tex Allstar eller schlagerklubben och spana efter rutiga skjortor. Jag lovar att det till slut är det ENDA du kommer se och det är inte kul alls.

Jag förklarade det hela för en god vän till min man en gång, ATT… det inte ser snyggt ut när unga, snygga och vältränade killar klär sig i rutiga skjortor på grund av att det rutiga liksom tar över hela killens uppenbarelse. Man ser en rutig skjorta komma in och sen ser man inget annat. Även om huvudet som sitter ovanpå den rutiga skjortan är både vackert och trevligt så spelar det liksom ingen roll. Jag blir sjösjuk och irriterad ändå.

Dessutom har jag lite svårt att förstå varför snubbar som går på krogen ens VILL klä sig i rutiga skjortor när var och varannan kille klär sig i rutigt?! Varför vill allt och alla se ut som alla andra, hela tiden?

*skrattar*

Kanske är det min Aspergergen som gör sig påmind och som helt enkelt gör att jag inte är kompatibel med dessa hemska plagg. Som bara är hemska när UNGA killar bär dem på KROGEN. Speciellt om de är ute för att RAGGA. Det är dömt att misslyckas. TYvärr! Rutigt innebär noll sex med leopardklädda kvinnor (visste ni att leopardmönstret är kvinnans motsvarighet till de manliga rutorna haha…)

 

*skrattar e-lackt*

Men… Egentligen så finns det en annan anledning… Och det är detta:

gallivare 014

Nystrukna och rutiga skjortor hemma hos MIN morfar <3

Så jo… Nog älskar jag rutiga skjortor vid ett enda undantag och det undantaget är naturligtvis när dessa rutiga skjortor sitter på min underbara morfar. Som för övrigt är den enda mannen i hela världen som passar i dem och som aldrig skulle kunna klä sig i något annat.

Helst vill jag inte se dessa plagg någon annanstans men i morfar-situationer funkar alltså bara rutigt. Så nu är frågan: Är det fel på mig? Ja, förmodligen men håll med om att förklaringen var rätt charmig ändå?

🙂

Etiketter:

4 kommentarer

  1. mimmi

    Rutiga skjortor och färdigköpta trasiga jeans på krogen är inte sexigt.Däremot rutig skjorta och jeans på en riktig arbetskarl med valkiga nävar, det du är sexigt. Om ni killar låtsas vara någonting som ni inte är. SÅ BYT STIL.!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Mimmi!! Jag kan inte annat än att hålla med Dig TOTALT! 🙂

      Mors å fars var just här och flashade sina nya solbrännor… de var fantastiska och ingen av dem hade något rutigt på sig haha… Kram på Dig och hälsa morfar!

  2. tiger

    Nu är jag varken ung eller man så jag kanske kommer undan då? Plus att jag tyckte väldigt mycket om min morfars kläder och adopterade en hel del av dem när han dog. Med andra ord gillar jag själv att använda rutiga skjortor. 🙂

    Kram på dig!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jag har en känsla av att Du är en av få som kommer undan med de rutiga skjortorna 😀
      Och rutiga skjortor hör som ihop med en morfar på något vis 🙂

      Kram på Dig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.