Den glada påsken

Påsken på Sagovägen har stillsamt glidit förbi. Godis, fjädrar och påskägg har såklart varit i fokus. Och idag blir det påskmiddag hos en fin familj i andra änden av stan. Det ska bli mysigt!

Annars händer det inte så mycket hos oss annat än att jag huxflux blivit åldersnojig DeLuxe och ojar mig en hel del över att jag alldeles snart blir hela fyrtio år!! (Naae… de kan fasn int va SANT!!) *slår mig för pannan*

Nojan har under den sista tiden visat sig på det sättet att jag totalt tömt hela min garderob som förvisso är nog så liten och jag har rensat ut sisådär 30 plagg som jag fått för mig att jag ICKET kan ha på mig längre *host* Saker får inte vara för kort å inte för tajt å inte heller för urringat eller på andra sätt anstötliga när man ska visa upp sin tantkropp offentligt haha…

Men det känns i alla fall bra.. För jag har köpt en ny jacka, ett par nya skor, ett par nya jeans och en och annan ny tröja. Jeansen köpte jag på kappahls barnavdelning (joho.. för det är helt sant!!) och dem ska jag visa en annan gång… och på kappahls barnavdelning hittade jag även påskens finaste fjädrar för 29 riksdaler.. Kolla bara vilka söta örhängen:

IMG_1042

”Äre påsk så ska man gå ALL-IN”

En av mina nya tröjor är köpta i en sån ”tant”affär som jag aldrig trodde att jag skulle gå in i, men jag gjorde faktiskt det och hittade denna:

IMG_1048Rätt schysst ändå…

(Dagens outfit var ju ett tag sen…)

På ryggen är det söta angelwings i form av små nitar:

IMG_1045

Ängel? Jag? Ja.. med ett B framför= Bängel…

Och jaa.. det var väl det! Jag antar att min åldersnoja kommer att göra sig påmind lite nu och då framöver och folk har redan börjat fråga mig vad jag önskar mig när jag fyller år, men som alla vet så har  jag redan allt och lite till. Det enda som jag faktiskt längtat lite efter under de senaste åren är ett RIKTIGT duntäcke som väger lite tyngre och som är i en bättre kvalité än det jag har, som för övrigt är typ hundra år gammalt och numera trasigt med hål där det läcker ut dun.

Sen hade jag nog inte så mycket annat att dela av mig denna påsklördag… Nu har jag lättat på min åldersnoja och delat den med Er kära läsare, så nu blir den kanske lättare att bära? Haha… kanske lite i alla fall.

Nåväl, just nu ser vi på denna hemma hos oss:

IMG_1069

Kalles klätterträd!

Barnprogram med härlig nostalgifaktor och hög kvalité.

I Love it!

Ha det fint alla som läser och ha en skön påskhelg!

Etiketter:

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Emma finns bara i fantasiiin, men hon är fiin, tänker Kalle!!! Snygg tröja, skulle till och med kunna säga att det var en tröja som passar dig alldeles perfekt…tant eller inte. Jag kommer i alla fall aldrig att bli tant, trots att jag då är 7 år äldre än du, jag har stannat i en mental ålder av…22-26, typ 🙂

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Precis.. Man är ju ALLTID tjugofem typ.. det är bara kroppen som inte riktigt håller med alla gånger haha..

   Ja, visst var den fin? En ny favorit 🙂
   Kram

 2. Krister

  Glade påsk på dig och till familjen! Påsk är det inte här ännu – adventsljuset är kvar i fönstret *hahaha* Julen varar ju till påska, dax att byta ut till midsommarstången än ett påsk pynt utstyrsel.
  Är inte direkt högtidlig av mig att hålla i traditionerna. Att fylla år med stil är viktigare än ålderdomens varande om hur vacker kroppen kan åldras. Här gör du på ditt sätt och ser fin ut på bild.
  Det är en viss charm med Kalles klätterträd som håller på att falla från skildringsbilden av hur det är idag. Ack tidshistorian är viktigt att känna till, man lär av sin ursprung.om den du är idag.
  En påsknyhet kommer jag med istället för påskägget. Jag är på väg till utbildningsdagar till veckan som kommer för mitt kommande jobb! Äntligen en rätt riktning med arbetslivet, utöver de förgångna eländena som jag har tagit mig ur, att kunna ta sig vidare med sina mål i livet har.
  Slut med nedsättande fasoner här – Länge leve framtids framgångar!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej Krister 🙂

   Nog är det härligt med påsken och våren! Och tiden går så snabbt.. snart ÄR det ju faktiskt midsommar.

   Fylla år med stil lät bra! Det ska jag ta vara på och det låter ju fantastiskt att du är på rätt håll i arbetslivet. Det är ju viktigt att man trivs på jobbet! Jag håller alla tummar och tår att det blir precis som du önskar! Kram på Dig

 3. minnamyy

  Vackerhet syns ofta i dom jordiska änglarna 🙂 fiinis!!! Så de e sällan en naktdel med år som går man hinner va med om en hel del :p glad påsk å finaste våren!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Minna… Ja, åren som går ger oss mer än vad vi tror! 🙂 Kram på dig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.