Balans & substans..

Joo.. nog har jag varit kass på att blogga under en lång period nu och jag känner själv att jag vill läsa MASSOR med roliga blogginlägg hos andra bloggare, men som förmodligen inte heller har kraft, ork, tid eller energi att skriva så frekventa inlägg numera.. Hmm.. dessutom har jag förstått att det här instagram är en rolig grej för typ… (nästan..?) alla numera, men det kommer icket att hända mig haha… Jag håller mig här när jag har tid och lust helt enkelt!

Sen sist då..? Joo.. Hmm.. *funderar* Jo!! Jag har ju varit till tandläkaren och bytt ut en ful (och farlig…?) amalgamfyllning i en tand. Jag kan verkligen inte fatta att man satte in kvicksilver i barns munnar på 70 och 80 talet utan att ens reflektera över hur negativt det kan påverka kroppen. Helt galet alltså… Men nåväl, nu är en lagning utbytt och jag är några tusingar fattigare. Men å andra sidan så finns det betydligt sämre sätt att spendera pengar på.

Sedan har jag blivit lite firad av närmsta släkten i efterhand när vi lyckades bli tillräckligt många som uppehöll oss på samma ställe samtidigt 🙂 (fyrtio år senare) …typ…

Mycket trevligt och jag fick faktiskt det jag önskade! Ett nytt duntäcke.. *myys* Jag har också fått lite annat roligt grejs och en å annan blomma plus en hel del pengar. Jag är ju inte så mycket för prylar som smycken och prydnadssaker och dylika ting, men jag köpte mig faktiskt ytterligare ett par framtida favoriter från Ldir som en födelsedagspresent till mig själv. För födelsedagspengar MÅSTE man faktiskt omvandla till något man VILL ha.. och inte till något man BEHÖVER… It’s a big difference!

IMG_1253

Glam sneakers från Ldir

Passar till allt!

Så Jag har nu under en period reducerat hela min garderob till ganska lite kläder och skor där det mesta matchar varann oavsett vad jag väljer att ta på mig i kläd eller skoväg! Det känns smidigt och ganska skönt och jag har allt jag behöver och lite till vilket innebär att jag kan lägga mer pengar på att åka iväg till varma breddgrader istället för att köpa kläder som jag faktiskt redan HAR! 🙂 Smart va?!

Jag har dessutom väldigt få plagg i min enda och pyttelilla garderob, men allt jag har däri använder jag tills det faller sönder! Alla i vår familj har faktiskt BARA en endaste garderob till både kläder och skor och det har jag förstått är ganska ovanligt i dessa slit-o-släng-dagar. Och då är min garderob ändå ganska uppgraderad och innehåller förhållandevis ”dyra” kläder, fast inköpta på second hand för bara någon tjuga eller två… helt oslagbart egentligen när man tänker efter!

Second hand är dessutom mycket miljövänligt!!

*slår ett slag för miljön oxå*

Hmm.. jag tror att jag får ta och börja med lite outfits igen alltså haha.. Det finns kanske en å annan sak som inte är sett ännu 😀 Det här till exempel:

015

En svart second hand top, köpt av god väns släkting för en tjuga. (Nygammal favorit!) Mina grymma widepants i viscose som jag inte använt sedan jag var på ett bröllop i bushen för elva år sedan.. (JOO.. de e SANT!!) Jag fattar inte att de sitter exakt lika snyggt nu som då! Två barn senare.. De är i alla fall myyycket snyggare med high heels, gärna med grova klackar men i hemmalägret så är det fårskinnstofflorna som gäller. Alltid… vilken årstid det än må vara!

Ja, det var väl inte mer spännande än så här just nu. Eller joo… Jag har rätt mycket som är spännande i min tillvaro, men det delar jag IRL med mina bästa vänner och min familj. Jag VET ju en hel del… och jag KAN ännu mer… haha… men det får bli en helt annan historia.

Jag ska även försöka blogga lite oftare än vad jag gjort under de senaste månaderna för jag tycker själv att det verkligen är SKITTRÅKIGT att klicka mig in på bloggar och inte hitta nåt! Bilder är absolut inget för mig… jag vill ha TEXT… jag vill läsa och jag vill se MASSOR med bokstäver haha…

Nåt förslag om vad jag själv borde skriva om? Ge mig ett uppslag eller ge Er åtminstone till känna så att jag kan få lite extra inspiration här i ”plogen” (som min söta morfar säger) I need input from the outside… 😉

Å tills nästa gång:

Hare fint!!

*vinkar*

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.