Projekt praktisk hall är härmed påbörjat

Projektet praktisk hall är härmed påbörjat

Projekt praktisk hall är härmed påbörjat! Vi hade ju katastrofområde i hallen med en skohylla som var en kombinerad sittbänk. Det liksom inbjöd till att INTE hänga upp jackor och väskor eller ens att ställa skorna rätt!
När jag är helt klar så kommer det såklart före och efter bild men hittills ikväll har jag åstadkommit detta 🙂

En hatthylla gjord av två små lastpallar med mått 60 ggr 80 cm som jag målade vita igårkväll. 4 st konsoler och två vitmålade hyllplan. Några krokar inköpta på jula (fast det fattas en enda krok) jag måste ju säga att jag är sjukt nöjd än så länge. Vägghängd skohylla ska också upp samt tre korgar längst till höger som skall borras upp på lilla cementväggen vid dörren för de gigantiska massorna med vantar, mössor och reflexvästar som denna familj äger. *suck*

 

Nåväl.. Min hall är snart i det närmaste perfekt trots sin ringa storlek och har jag tur före jul så hinner jag hämta en stor garderob på IKEA också haha..

Himla kul. Det blev inge krog för mig ikväll, utan en hemmabyggd hatthylla av lastpall istället. Kanske lika bra?
Hm.. jag tror att det här är det mest kreativa jag faktiskt åstadkommit under november månad!

Lejter allihopa *bygger vidare*

6 kommentarer

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   *skrattar* Tack Mexan 😀
   Ja, nog reder man sig rätt bra när man får bygga små hemmasaker alldeles själv haha.. Jimpa fick titta på! Kram

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Hur snygg hatthylla som helst…hm, jag får nog klura på nåt liknande, är less på det vi har hemma, eller så lejer jag in dig 😀 // Ha en fin 1:a advent//Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Visst blev den cool? Och så himla lätt att göra… och lätt att hänga upp. Jag gjorde det helt själv *stolt* Jag å min bästa vän skruvdragaren 😀

   Glömde nästan bort att det var första advent haha… men nu har jag fått upp en stjärna minsann!! Åker ju till Gällivare snart, men när jag kommer hem får vi ta och ses nåt tycker jag. Så kommer jag hem till dig å visar hur du ska bygga 😉 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.