That was it!

Så var det gjort! Nu är julen över och vi har alla överlevt! Julklapparna som smällde högst för nioåringen var Rubiks kub, en mexikohatt (sombrero)

och en R-I-K-T-I-G trickbike..

För fyraåringen så var det en ny legohaj, nya innebandyklubbor och skridskor som imponerade bäst!

Vi alla är toknöjda med hela julafton med allt vad det inneburit! Själv är jag gladast över bidraget till reskassan i form av en piratskatt i guld till ett värde av en halv tusenlapp!

IMG_2404

Fickpeng till Spanienresan 🙂

Vi har haft det hur mysigt som helst denna julafton och vi har pratat, skrattat och skojat. Alla har bidragit med något till julbordet och vad gällde detta bidrag så har vi inte ännu kunnat enas om vad detta är:

IMG_2411Somliga påstår att detta är wienerbröd, medans andra hävdar att det är negerbollar…

Vi kunde inte enas om något annat än att de var FÖRBASKAT goda…

Ja, barnen var nöjda och de vuxna var glada. Maten var god, vädret var kallt och i princip det mesta var som det skulle. Själv har jag anammat det här med en vit jul och har således druckit lite, lite vitt vin. Närmare bestämt ett nytt favoritvin: ”The running duck”

Jag kan också berätta att det är andra julen utan julskinka för mig och jag har ätit ganska grönt, samt laktos, kött och glutenfritt. Mycket tillfredsställande ska jag säga..

Nu är jag bara så himla glad över att julafton är över och att alla andra som varit här också är tillfredsställda, mätta och nöjda 🙂 Själv är jag lite förtjust över att ha gått iklädd min vintageklänning som jag egentligen hade tänkt gifta mig i, men som jag lät hänga i ytterligare några år fram tills just idag.. Den är mest troligt från sextiotalet och är hur fin som helst. Jag som aldrig klär mig i klänningar i vanliga fall kände mig faktiskt riktigt tjusig idag..

Check it out liksom!

Selfie på toa är ju kul.. 😀

IMG_2361

Lockar i hår är också kul på jul..

IMG_2389

En julpuss i förbifarten…

B får vara med på ett hörn!

Ja, för att summera hela denna dag: TOPPEN… på alla vis! Vi har varit nio fantastiska männschor på Sagovägen och nu är denna dag äntligen slut. Dessutom så har vi sovmorgon imorgon och det är nog den bästa julklappen som jag kunde få i alla fall 🙂

IMG_2395

Crazy mom and dad..

Love conquers all!

heart

Godnatt och god fortsättning till alla som bryr sig 😀

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack själv! En suverän julafton alltså… 🙂 Hoppas ni hade det lugnt på jobbet inatt! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.