Äntligen Februari!

Tjohoo vad härligt.. den näst värsta månaden på hela året är över! AT last.. 😀 Jag har varit glad hela dagen och har till och med firat med brakmiddag på stan *skrattar* Man kan ju säga att MITT år börjar den första februari, eftersom Januari förträngs på alla sätt och vis.

Jag har inte mycket att berätta annat än att jag är smått trött idag efter en kväll med mingel och vitt vin igår. Trevligt som tusan. Jag vet att jag sagt det förr, men jag säger det igen: ”The running duck” är både ekologiskt odlat och etiskt märkt (rättvisemärkt) från sydafrika. Kostar inte mycket och är gångbart både för mat och prat. Vi gillar det! 🙂

IMG_2599

Vitt vin känns fräschare än rött!

Och sedan så har jag gjort det mest vågade i nagelväg hittills.. ehrm.. jag vågade mig på att göra dem liiite gröna… haha.. kände mig riktigt modig faktiskt och jaa.. det är ju min favoritfärg och jag är himla nöjd faktiskt 🙂 Jag klippte ner dem någon centimeter också, eftersom det känns läskigt med för långa naglar.

IMG_2634

”Grönt e schöönt”

Jag har ju också varit lite slarvig på det här med hårbilderna vad gäller balsammetoden, men jag lyckades åstadkomma en bild på håret sedan jag klippte mig igen för någon vecka sedan. Dock i den ständigt tandkrämiga badrumsspegeln.. 😀

IMG_2657

Jag älskar balsammetoden! Den är så otroligt bra och jag hittade en rätt gammal bild på mig med tokblonderat hår vilket iof ser rätt snyggt ut på unga, söta tjejer… men…det känns inte riktigt som att jag skulle komma undan med sådan hårfärg idag. Men själva frisyren i sig är det ingen skillnad på så här tio år senare 😉 Jag hälsade för övrigt på min kompis H i fredags och hon påminde mig om att jag ser likadan ut nu som när jag gick ut nian *skrattar* och DET får man väl säga är en bedrift så här tjugofem år senare!

IMG_2650

Knallblont plus lila en god idé?

Tydligen…

(Handen med drinken tillhör forna partypolaren M som för övrigt också är sig lik)

Hoppas alla har det bra och må Februari vara snälla med Er alla!

😀

Vi ses & Hörs

2 kommentarer

  1. mexan

    Håller med om ”Äntligen”!
    …, och skotta- vad är det? Har tagit en Iprén å ska i säng bums, för vi måste upp 5 för å skotta fram garaget fast vi varit ute tre ggr idag/kväll- så kanske man kommer sig till jobbet…
    Kram natti sov gott!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Åh fy fabian.. 🙁 Jag minns hur eländigt det var att skotta sig fram till garaget. Nu behöver vi ju ”bara” skotta bakom bilen vid carporten och knappt det 🙂 Känns något lyxigt faktiskt.

      Hmm.. det låter som att du borde skicka ut ”någon annan” att skotta *skrattar*
      Fast å andra sidan.. är det någon som förmodligen kan skotta sig till jobbet och kanske ännu längre så är det nog du Mexan!! Kram på dig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.