Tea for two or twelve?!

Vojvoj vilka superfantastiska och galna FYND jag gjort under de senaste dagarna.. Jag är ju inget stort fan av Ica Maxi, men igår eftermiddag fick jag ett sista-minuten-infall och följde med min kompis dit för att shoppa loss bland glödlampor å tomater å smörpaket.. Helt plötsligt så bara står jag framför en hylla med MASSOR av lyxiga ”four o clock” teer som slumpas bort för FEM spänn styck!! Och jag försökte roffa åt mig så många jag bara hann innan andra hann inse vilka lyxiga teer som nästan skänktes bort. En ask four o clock te kostar allt mellan 40 och 50 spänn så här blev det ju ett extremt fynd! Haha… jag fick några konstiga blickar när jag fyllde min lilla korg genom att skotta ner rätt många askar av diverse teer!

🙂

Så nu har jag te så det räcker året ut:

IMG_2689

Vad sägs om smakerna:

”Gingerbread”

”Almond biscotti”

”Menthe chocolatée”

heart

*Just LOVE it*

Hemma hos oss flödar både kaffe och te i en rasande takt, så nu lär vi ju ha ännu trevligare sammankomster med det godaste teet nånsin!

Och så har jag faktiskt gjort ännu ett galet fynd som jag vill visa.. Jag fullkomligt älskar ju ponchos i alla möjliga utföranden så gissa om jag blev skitglad när jag hittade denna söta sak inne på en damig butik som jag inte besöker jätteofta, men när jag väl gör det så hittar jag de mest fabulösa fynd! Den här gudomliga ponchon hängde ensam och ledsen på ett reaställ och kostade bara TJUGONIO spänn!! 😮

Och den blev såklart väldigt glad över att få hänga med just mig hem haha.. Så nu ligger den och myser i min garderob och väntar på att det ska bli vår och sommar, eller att vi åtminstone åker till varmare breddgrader! Den är så himla fin… Den kommer garanterat att bli min sommarfavorit!

IMG_2690Taskig kombo med fårskinnstofflorna dock…

IMG_2693

Blir galet snyggt med kjol och bruna L’dir favoriterna!!

29:- spänn alltså… kan Ni fatta?!

😀

Ja, det kan inte hjälpas… jag var helt enkelt tvungen att skryta över mina fabulösa fynd! Och nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa en spännande bok. Nämligen denna:

lasarosBild lånad från bokus.com

”Lasaros tårar” av Henrik Tord: Spännande som bara den!!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.