Milda medelålder

Milda medelålder

Milda medelålder!

Jag fyllde hela 41år igår och det ÄR verkligen ingen klyscha att åren går snabbare ju äldre man blir! Det bara är så liksom 😀 Men en mycket trevlig man upplyste mig om att jag ser betydligt yngre ut när vi satt och diskuterade ålder! *glad*

Fast vi vet ju vid det här laget att ålder bara är en siffra och att man inte blir äldre än man gör sig. Och jo.. Jag är väl både barnslig och mogen beroende på vad det gäller eller vem man frågar!

😀 Jag blev för övrigt indragen i en spännande jakt på ett par jeans igår också.. blev uppringd av en kille i södra Sverige som upplyste om att ” det rullar in en buss i Umeå typ nu.. snart” och att en polare till honom som klivit av någonstans kring Höga kusten några timmar tidigare just insett att han glömt sina jeans (!?) på bussen! Dessutom var dessa jeans fulla med viktiga nycklar och en betydande summa pengar!

Jag kastade mig ut och lokaliserade rätt buss och fiskade upp dessa rymningsbenägna jeans. Idag har jag postat dem till sin ägare och för besväret fick jag en halv tusing! 😀 Ingen dålig hittelön va?!

Jag var som en agent med ett mycket viktigt uppdrag.. så man kan ju säga att jag fick ett litet äventyr i födelsedagspresent 😀

Det var riktigt spännande faktiskt! Dessutom hette snubben exakt samma i både för och efternamn som en kille jag känner här i stan. Undrar vad det betyder?

Jag stoppade i alla fall ner en godispåse i paketet och skrev en lapp till snubben: ”nästa gång dina jeans åker till Umeå så får du gärna följa med” haha..

Min vardag är mer spännande än vad man kan tro ibland! Ha en skön helg allihopa. Vi ses 😀

4 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tackar 😀

      Ja allt sånt jäkla prat om mammor är helt galet alltså.. är det sista gränsen korsad i hur vi förolämpar varann?? Går det att hitta på nåt värre än att hoppa på våra mammor och barn? Så trött man blir på såna barnsliga dumheter!! Kram på dig Maria! 🙂

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Men du, grattis i efterskott, Helena ”jeansenshäxmästarinnan” Springare! /Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.