En dag mitt i livet…

Den här dagen har gått så sjukt snabbt att jag knappt kan fatta att den snart är slut. Jag har varit smått speedad hela dagen eftersom det projektas i varenda hörn både hemma och på jobbet. Jag har ju svårt att hålla mig i styr och vill gärna bygga, skruva, måla och borra samtidigt… haha… gärna samtidigt som jag lagar mat och flätar hår också.. och varför inte flytta lite möbler och skruva upp lampor samtidigt som jag viker kläder och dricker mitt morgonkaffe också?! … Morgonkaffe, fast EFTER lunch! 😀

Ja, så har det faktiskt varit några dagar och jag har sett otroliga resultat på alla möjliga plan! Jag känner mig fortfarande väldigt tillfreds med tillvaron och idag var faktiskt en ovanligt lyckad dag. Bland annat så var jag och hela familjen och kikade på sonens musikal på vävenscenen. De var så enormt duktiga allihopa och jag blev faktiskt lite rörd när jag såg sonen i en graciös koreografi iklädd ormliknande kläder dansandes på scenen! Helt galet och mitt mammahjärta slog några extra slag när jag såg den vackre gossen mitt på scenen och jag kunde knappt fatta hur stor han är på väg att bli! Vojvoj…

Sedan drog vi iväg och åt brakmiddag på stan och efter det så skickade vi hem kidsen och pappan och så smög jag och en av mina besta kåmpisar in på Gotthards och drack ett glas vitt vin och drog en rejäl update eftersom vi inte setts på nästan en vecka! Vid halvåtta köpte vi godis på hemmakväll och så cyklade vi hem till Tomtebo.

Och nu sitter jag äntligen framför min lilla laptop… igen… och den är INTE bra.. efter att ha varit inlämnad FYRA gånger nu.

Jag borde nog inte ha skickat det där smset till min kompis ikväll där jag skrev att ”idag har det inte varit EN enda grej som varit negativ” hmm.. för genast så ville ”något” knäppa mig lite på näsan och visa att ”Johooråå… en liten negativ grej ska ändå hinna hända i ditt liv idag” och tjaa… så länge det är datorn som tjorvar så känner jag att det inte gör så mycket.

Och som vi brukar säga:

”Det är inte hur vi HAR det utan hur vi TAR det som räknas”

Sant, eller hur?

Och mitt liv är ändå rätt skönt just nu!

Nåväl, det finns egentligen massor av saker som jag både vill och behöver skriva om men jag tror att det får bli en annan dag när jag har mer tid och en dator som inte segar och pajjar mitt flöde. Dessutom så vill jag vara helt säker på VAD jag ska skriva och NÄR.. och jaa.. det handlar om ett specifikt ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Så… jag återkommer om det vid ett senare tillfälle.

Det är i alla fall kul att se att så många kikar in i bloggen trots att jag inte varit så aktiv på sistone. Tack för att Ni tålmodigt väntar! Tyvärr så har jag ju inga nya bilder heller att lägga in i bloggen för tillfället eftersom både dator och kamera haft välbehövlig semester, så jag lägger helt enkelt in en GAMMAL bild på mig och lille B som en av mina brorsor tjuvknäppte på oss en gång… för lääängesen!

fedrix

Mamman & Lille B

Hursomhelst… jag kom på att jag ska visa Er boken som jag läser för tillfället! Min mamma tipsade mig om den så nu tipsar jag Er helt enkelt:

jag-heter-inte-miriam

”Jag heter inte Miriam”

(Bild lånad från Adlibris)

En otroligt bra bok. Den är sorglig, otäck och vacker på samma gång och den skildrar förintelsen ur en zigenarflickas perspektiv. Flickan som får en chans att överleva genom att ta på sig en död judinnas klänning. Hon tar chansen och hennes liv tar en vändning som är både lätt och svår på samma gång, beroende på hur man väljer att se det. Jag har haft svårt att lägga ifrån mig boken eftersom den är så fruktansvärt bra, samtidigt som den är så smärtsam att man ibland måste gå och göra något annat för att överhuvudtaget kunna smälta det man just läst..

Jag säger bara: OM Du ”bara” tänker läsa en enda bok denna sommar så välj denna! En bok som i varje fall jag inte kommer att glömma! (Precis som de flesta andra böcker som Majgull Axelsson skrivit)

Ja, det var allt från mig idag!

Tack å God natt allihopa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.