Färgglad lördag..

För första gången på länge så var det dags att fixa håret inför utgång en lördagkväll! Jag blev ju smått nyfiken på det här med ”Hair chalk”. Hårkritor på ren svenska och tjaa.. lite väl mycket pyssel och mer tidskrävande än vad jag först trodde. Man bör nog ha någon som hjälper till och jag tror absolut att det skulle bli bättre resultat än det jag fick, men jag är ändå nöjd. Jag målade håret och lockade det och sprayade och som vanligt så var lockarna lockiga när jag for hemifrån och spikraka vid hemkomst *skrattar* Lockarna håller helt enkelt inte hur mycket jag än sprayar.

Nåväl, en före och efter bild kan ju vara på sin plats:

IMG_3551

Svärmor fotar före-krogen-bilden på balkongen…

IMG_3513

Jag försöker mig på en selfie på toaletten..

Hmm..

Det går bra, men inte för mycket allvar bara..

Selfies måste innehålla lite ironi också:

IMG_3550

”Undrar om folk kommer att SE att jag har ett helt NYTT läppglans?!”

IMG_3543

”Om jag plutar lite så kanske jag får hångla på krogen…?! Nä just ja… jag är ju gift! Hur tänkte jag nu?”

*skrattar*

Hursomhelst så såg det ut så här imorse klockan tre när jag kom hem i ett helt stycke med både cykel och cykelhjälm helt intakt… Inte en enda skråma fick jag. Men det syns på håret att jag haft cykelhjälmen på mig:

IMG_3553

”Efter-krogen-fluff”

Jahapp! Så vad hände i vimlet igår då? Jaao.. Jag började med en finfin middag på Invito med en väldigt trevlig man. Dock inte min egen man, utan en ny kollega som jag gärna hänger med eftersom han är så himla intressant. Lägg till god mat och ett glas vin! Perfekt upplägg!

Sedan hängde jag runt med diverse trevliga, roliga och snygga damer som jag råkade springa på som av en slump. MItt ordinarie sällskap hamnade lite.. eeh.. överallt och ingenstans 😀

Mer då? Jaa.. Invito försökte ta betalt 354 spänn för EN öl (!!?) och det hade ju kunnat bli den dyraste ölen i världshistorien om jag inte hade kollat slippen ordentligt så det tog en bra stund innan det där blev fixat och dessutom så var flaskölen (som jag till slut fick betala 64 spänn för) VARM.. blääh.. Inte gott alls.

Men jag var en duktig tjej och varvade med varannan vatten och trots att jag själv skötte mig så extremt bra så hamnade min fot under en illa klädd och överviktig kvinna i toalettkön.. Jag kände tydligt att det var ganska medvetet och en liten prövning på om det gick att provocera fram någon ilska hos mig, men se tyvärr… det misslyckades fatalt och jag log inombords och tänkte att det var synd om tanten som så gärna ville göra illa stackars lilla mig.. Haha… Kanske nästa gång? (Fast näe.. Jag orkar inte bry mig)

Hånfulla blickar och onda ögon biter inte på mig som tur är..

threat

Är det verkligen så enkelt..?

😀

Nåväl, nu ska jag iväg och kalasa hos två fina grabbar som fyllt år! Ha det bra allihopa!

heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.