blablabla och etc…

Hmmm.. efter en hektisk dag mitt i livet så dimper min yngsta bror plötsligt ner här lite chockartat här i Umeå med ett brak! Superkul och jätteroligt… men fy fabian vad jag BABBLAR med honom hela-hela-hela tiden alltså haha…

Jag vill ju berätta allt och lite till för honom och ungefär samtidigt och på direkten så händer livet deluxe runt omkring med allt vad det innebär..

Tre stycken lillebrorsor har jag alltså… En av dem träffar jag några gånger i veckan och en av dem några gånger i månaden… Och den tredje träffar jag bara ett par gånger per år, så ni fattar ju hur svårt det kan vara att hålla fokus?! Och hur mycket det finns att uppdatera varje gång? Haha..

Nu har alltså den yngste (som jag träffar nån gång per år) dykt upp och jag kommer på mig själv att surra som en TOK! Så nu har jag lämnat Jimpa och Fedrix my brother i vardagsrummet och satt mig själv i köket för att skriva detta inlägg. Jag känner att jag måste varva ner några kilo efter en galen kväll på jobbet och eftersom jag är helt ledig imorgon så tänkte jag faktiskt fokusera på att BARA vara storasyster, fru och morsa. Och det ska bli så himla kul..

fedrix

Gammal bild på minstingen..

Ny bild utlovas inom kort!

heart

Tills dess:

Må gott!! Det ska jag göra 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.