Shat ap.. its sandej!

Åh äntligen Söndag… det innebär ju att det snart är MÅNDAG! Härligt liksom, för som alla vet så är och förblir måndagen den bästa dagen jag vet!

Helgen har spenderats med både vänner och familj och som vanligt så händer alltid massor med saker på kort tid! Fredagen gick åt till jobb och massor av omvärldsanalyser som visat sig stämma. Både subtila tecken och lite mer handfasta bevis på att vi är precis rätt, här… och nu..

Lördagen spenderades med barn och bröder. Lördagsgodis var som vanligt dagens händelse. Kvällen då? Jo, vi fick barnvakt och hängde runt på krogen. Riktigt kul och för ovanlighetens skull så var det ovanligt få bekanta ansikten ute i vimlet. Jag sprang på en gammal kollega som inte har åldrats en dag under de senaste tio åren och hon var i sällskap med en riksdagskvinna som hade en hel del intressant att berätta. Jag vimlade (och vimsade) vidare och kände mig allmänt nöjd med tillvaron.

Mitt sällskap bestod som vanligt av trevliga män i varierande ålder och storlek dock samtliga av det bästa slaget och vi hade, precis som vanligt hur kul som helst.. Enda molnet på min himmel var en trist figur (iklädd rutig skjorta och dålig karma) som tyvärr skymde utsikten om den perfekta lördagkvällen på stan. Nåväl, min tröst är att han är samma pucko nu när han vaknade på morgonkvisten i en (förhoppningsvis) gruvlig baksmälla *elak* 😀

När klockan närmade sig ett så fick jag ytterligare en vag känsla av dålig karma och bestämde mig genast för att hoppa på cykeln och dra hem det fortaste jag kunde och jag önskar att jag hade tagit tid för jag TROR att jag aldrig cyklat så snabbt hemåt förut. Helt otroligt!

Träffade en prickig kompis i hallen och tog mig en nattlig promenad med henne. Snodde också åt mig de sista bitarna av choklad som barnen glömt och sen låg jag och småpratade om kvällen med världens bästa man. Det vill säga MIN man 🙂

(Åh, så skrytigt och uppblåst dravel) tänker Ni kanske nu?

Haha… Ja, men helt sant!

IMG_4133

”Åh.. tvinga ut mig på promenad mitt i natta” *muttrar å morrar*

IMG_4119

Vad är då ”Energyboost” som hon dricker?

Jo.. ingefära, honung och liiiite vodka!

Starkt, men gott!

En riktig partystarter…

Och vad mer hände… JO!! En hemsk grej… Jag har tydligen nästan likadana skor som Hagamannen och dessutom i samma storlek. Hujedamig. Men jag gillar dem. Tänk att det var en kommentar som jag fick under kvällens lopp! Intressant minsann 😉 Dock så har jag tydligen större fötter! Puh.. vilken tur!

IMG_4149

Mina fina mcboots med fyrkantig tå som jag letat i flera år och äntligen hittat..

Inte ens hagamannen kan få mig att gömma dem längst bak i garderoben!

Annars hade jag på mig en svart top med puffärm som jag fått av Inger. En riktig favorit (både toppen och Inger)

OCH… mina nya trasjeans med bling!!

Perfekt outfit..

Och håret? Balsammetoden fortskrider och håret växer i en rasande fart! Snygg färg på håret har jag fått också 🙂

heart

Och idag mår jag BRA!

 Ikväll ska vi försöka ladda järnet inför imorgon.. Vad sägs om yoga med halvnaken / naken man? Det är tydligen valfritt haha…

IMG_4109

Men först ska vi kolla Boondock saints!

*soffhänger*

Vi hörs nästa vecka! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.