Superboostade…

..Ja, om man kunnat generera lite energi från mina grabbar idag så hade vi nog kunnat driva en hel stadsdel i en vecka 😀

Vi hängde runt i Parkourparken idag och till och med jag tyckte att det var skoj.. Haha.. Fast jag gillade mest hamburgaren på Longhorn efteråt och Yoghurtglassen på Honeycomb innan vi stack hemåt!

Däremot så hade minstingen tidernas värsta otursdag idag stackars liten. Först gick han in i en glasruta nere vid väven så det klonkade i hela huset och när vi var och käkade glass så blev han stucken av en geting TVÅ gånger på samma öra 🙁

Fy fabian.. Tur att han är en hårding alltså. Några fåtal tårar och lite skrik om den ”DUMMAAA FLUGAN wääwääwÄÄÄÄ” så gick det över sen! Men idag har vi alltså haft det på detta vis:

IMG_4602

”ROLL”

IMG_4609

Starkare ungar får man leta efter…

IMG_4619

”Bara eeen hand”

IMG_4623

Virvelvinden..

IMG_4646

Ice cream makes the daddy very happy..

😀

Ja, ni förstår ju att det var en härlig dag.. Jag ville egentligen åka till havet och grilla på stranden, men det blev en stadstur istället och det blev riktigt bra! Fotade en balkongbild på den sprakande busken på vår gård.. Nu ser den ut så här:

IMG_4660

Höstens färger är väl fantastiska?!

Och imorgon är det äntligen Måndag igen.. Och på tal om blad och grönska… Jag har börjat toppa min morgonsmoothie med färsk citronmeliss!

Himla gott och nu har jag dessutom planterat den inomhus, så håll tummarna att den vill leva med mig i vinter på min fönsterbräda! De som vet och kan säger att den är hyfsat lätt att sköta inomhus vintertid! 🙂 Så jag ska testa…

IMG_4593

Jag gillar förresten att man ser att klockan är 6:42 och det är den nästan EXAKT varje morgon då jag mixar smoothien haha..

Vi är familjen fyrkantig-morgonrutin alltså 😀

Och vi älskar det!!

Ha en skön kväll så ses & hörs vi..

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Spiderkids= krejsykids haha.. 😀
      Minstingen gör EXAKT som den store och han lyckas nästan jämt också 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.