För övrigt..

…så har jag inte jättemycket spännande att berätta om tillvaron just nu! Jag är som vanligt SEN vad gäller det ”senaste” och först nu har jag upptäckt det här med netflix.. Haha.. det kan jag tacka en av mina bröder för och just nu kämpar jag mig igenom ”Sons of anarchy”. Inne på femte säsongen och joo.. Jag veeet att det är ”sooo yesterday” men sån e jag! 😀

Rörliga bilder gör mig galet trött men ett avsnitt då och då uppkrupen i nya soffan med gamla mannen gör ändå tillvaron ganska mysig så här under regnstormiga kvällar. Den där ”Jax” är ju en ganska söt kille och storyn är ju lite spännande så jag fortsätter väl att kolla alla avsnitt och sedan så får ni gärna tipsa om någon ny serie som jag kan ägna mig åt till vintern!

Annars då? Ja, en hel del faktiskt. Livet är fullt med intressanta vinklar och saker kan te sig både logiska och ologiska beroende på vilken ”point of view” man har. En del saker kan jag faktiskt förstå varför de händer och även om JAG tycker att något är totalt relevant så kan ju någon annan tycka tvärtom för all del.

Ibland skulle jag vilja skriva om galna saker som uppstår i min vardag, men det slutar ändå med att jag väljer att INTE göra det. Av flera orsaker. Främst därför att det spelar ingen roll vad jag skriver / säger angående vissa saker och det är ingen idé att ge dreglande hyenor något att spekulera i. Jag är lite trött på sådant faktiskt.. Jag vet vad jag vet, jag vet vem jag är och det får räcka liksom.

Jag vet i alla fall att jag mår bra, att jag prioriterar rätt vad gäller tid och pengar, att jag har mycket som går min väg just nu, att jag står upp för vad jag tror på och att min tillvaro är ganska balanserad just nu!

Veckorna svischar förbi i ett huj men trots det så verkar jag ändå hinna med allt jag vill och allt jag behöver göra. Jag är nöjd så och jag hoppas verkligen att jag får lite mer skrivlust snart för annars kommer väl den här stackars bloggen att gå mot sin död och det vill jag ju inte! Inte ännu i alla fall 😀

Hursomhelst så är min kvällsgräns nådd. Det var ju det här med att komma i säng FÖRE kl 22 på kvällarna, men just ikväll så vill jag vänta uppe på min gubbe som slutar kl 22 så jag umgås väl med Er som läser bloggen en liten stund på övertid helt enkelt.

Hoppas Ni alla har det bra också.. Vi ses och vi hörs! Kram till alla som behöver 😉

eggs

”Bry dig om de som älskar dig istället för dem som avskyr dig”

(Bilden på äggen har jag SNOTT någonstans på nätet utan att fråga)

Sorry!! Men den är så talande och så SÖT så jag kunde inte låta bli haha..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.