Fräsiga Fredag…

Ja, jag måste ju säga att Fredagen blev en hit! Den började ju som bekant med sovmorgon och fortsatte sedan i lugnets tecken med perfekt planeringsdag mitt i schtan med härliga kollegor. Godaste lunchen intogs på TC och lataste jag tog bussen hem för en gångs skull (!)

Eftersom det vankades Afterwork på Plaza senare på kvällen så tänkte jag att jag skulle göra ett seriöst försök att faktiskt klä upp mig och inte kuta omkring som en luffare med kläderna bak och fram och ut och in som faktiskt varit fallet senaste tiden haha.. och Jag lyckades snygga till mig med både lockar i håret och en nyinköpt kreation som jag hittade på HMs herravdelning. En ny mörkgrå favorit i bomull som förmodligen kommer att bli frekvent använd i vinter! I love it already…

IMG_4677

Grå herrkofta, svart linne, wranglerjeansen och sixtyseven-skorna..

IMG_4680

Ny outfit med gamla inslag..

Någon kallar ju mina skor för Hagamannendojjorna…

*suck*

Men jag gillar dem..

Nåväl, kvällen blev grymt kul. Jag käkade musslor, räkor, lax, kyckling, grillade majskolvar, fetaost,coleslaw, klyftpotatis, aioli, soltorkade tomater, kladdkaka med grädde och bär, några koppar kaffe, två glas vitt och en öl *raaap*

Vojvoj så mätt jag blev. Jag fick till och med ont i naveln (!!?) Haha..

Ja sedan så bjöd kvällen på galna garv, festliga historier, trevligt umgänge och allmänt skön stämning! Jag träffade ett fan och en bloggläsare och om just du läser detta så kan jag bara säga att jag mår toppen idag och det var mycket trevligt att träffa Dig! 🙂 Sedan hamnade vi på Guitars som faktiskt var riktigt skoj fast det ”bara” var fredag..

Och när klockan var halvett så letade jag fram min cykel på stan och cyklade hemåt. Något svajjigt och lite långsammare än vanligt men hem kom jag och imorse så såg jag ut så här:

IMG_4713

Note to self:

BORSTA håret och ta BORT sminket FÖRE sänggående..

*suck*

Haha.. Jag är en riktigt snygg typ idag, fast nu har jag åtminstone duschat och kammat till mig så nu blir det inhandling av lördagsgodis och sedan soffläge hela dagen med alla mina grabbar!

Jag har förresten köpt såna här hårsnoddar igår också ”Premium hair ring”

De är SUPERBRA och nu kan jag sköta mitt hår ännu bättre…

IMG_4711

Trots känslan av åttital så gillar jag dem 😀

Ja hörni.. Då är det faktiskt bara en grej till jag ville avhandla och det var en intressant notis i VK om någon ”som ser ut som en missbrukare” som höll på att sno en cykel…

Hmm…

Jag ser genast framför mig en parant kvinna med fin kappa, dyr handväska och trevlig frisyr… Förmodligen har hon mycket fotriktiga skor också! Jag menar… allvarligt? Vem kunde tro att en sådan kvinna skulle sno en cykel?!

(Eller vara missbrukare…?)

🙁

Folk och deras j*a fördomar alltså… *suck igen*

tumblr_mmokuvoxgs1reep8zo1_500

Tänk på att en missbrukare kan se ut precis hur som helst..

De kan till och med se ut som DIG… och MIG!!

Hej då, ha en skön Lördag!!

😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.