Sandigaste tillvaron..

Om jag hade haft en tia för varje dammsugarpåse jag bytt under senaste månaderna så skulle jag ha varit RIK!! Haha.. Helt galet vad glina drar in alltså. Speciellt den lille, men som vanligt så kommer han ju undan med det hela eftersom han är så söt och smidigare än en apa där ute i sandlådan. Så vad gör väl det att han tar med sig halva sandlådan in i hallen?

Förresten så har jag ju äntligen skaffat den där måttbeställda mattan til hallen och det blev himla bra. En röd, som matchar den röda dörren… Ni ser.. ALLT är inte grönt hos oss minsann 😉

I alla fall… ibland skådar mitt norra öga sådant som bara ser så himla… fint ut.. Nästan som ett slags.. stilleben..  trots att det ”bara” är vardagliga vyer i min verkliga och ibland vackra vardag.

Kolla bara på dessa gympadojjor i den sandiga hallen som speglar mig och Jimpa och faktiskt hela vårt liv tillsammans:

Stökigt, osymmetriskt, vimsigt och bekvämt.. men samtidigt kärleksfullt, roligt, avslappnat och ganska coolt. Precis det vill våra Adidas förmedla i denna bild! 😀

IMG_4847

Herr och fru Adidas gosar i hallen…

(Dammsuga imorgon kanske?!)

*skrattar*

Nåväl, nu när jag ändå sitter här och skriver så måste jag internetskryta lite.. Eller lite och lite! Ganska mycket faktiskt. En viss person har gjort engelskaläxan på detta vis..

IMG_4842

Mamman (dvs JAG) är amazing…

En finare komplimang har jag nog aldrig fått!

heart

Men så är han ju den mest fantastiska människa som går på denna jord också!

Och pappan då?

Vad stod det om honom?

IMG_4843

Crazy är huvudet på spiken..

Jag skulle vilja påstå att vi är familjen ”crazy amazing”

heart

😀

Ja hör ni, det var det sista livstecknet på någon vecka tror jag. Har en del projekt och hemliga saker som skall iscensättas plus att jag behöver pusta ut i massor och ska försöka hålla mig till en internetfri vecka. Känns skönt OCH nödvändigt!

Ha det så bra allihopa!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.