Man ska ALDRIG säga..

…dumma saker såsom: ”Men VI har då klarat oss från baciller och virus denna höst” *suck*

Jag sa det bara häromdagen och vad händer?! Jo, efter en hel dags stillasittande idag så kryper såklart den där olustiga känslan på av det där tillståndet då värken intar hela kroppen. Halsen börjar svida och det svullnar bakom öronen… FY FABIAN! Jag har inte tid att vara schuuk (tycker olidligt synd om mig själv i skrivande stund)

Det är konstigt det där, men så fort man stannar upp en liten stund så intar förkylningen hela kroppen med allt vad det innebär! Så nu har jag hinkat litervis med balinesiskt te, druckit ingefära och chili så smaklökarna fullkomligt krullat sig och bihålorna bränner gött av kryddstark känsla.

Jag har även gurglat mig med kollodialt silver och tagit mig en ipren så minsann om jag inte känner på mig att jag kan mota bort förkylningen och alla gruvliga symptom. Jag vill inte gå och lägga mig förrns värktabletten gjort slag i saken och därför hänger jag här på bloggen medan jag väntar på att den ska lindra och såklart för att fiska efter sympatier och lajks *skrattar* Ja?! Det kan ni väl unna mig när jag är en krasslig typ?

IMG_4926

Symptomen lär vara borta imorrn när jag vaknar..

(uppdatering utlovas)

Nåväl, jag är trots mitt hängiga tillstånd supernöjd efter denna dag med många intressanta möten och nya tankegångar i allt från stort till smått.

Jag har också haft den ynnesten att ha befunnit mig nära mitt favoritelement vatten och jag har omgivit mig med vacker natur och härliga människor, så trots stillasittande i nästan åtta timmar så är jag helnöjd över dagen..

IMG_4903

Hur vackert som helst! Höstlikt solglitter är väl i det närmaste magiskt?

Ja, det blev inte mer spännande än så här. Nu blir det sängen för mig!

Sov gott och krya på Er alla som också e sjuka och eländiga!

heart

4 kommentarer

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej Helena och tack 🙂
   Känner mig hyfsad idag och det enda som är paj är rösten haha.. men idag behöver jag inte prata så mycket som tur är!

   Allt bra hos er? Vi måste ta en dejt snart igen.. hoppas ni håller er friska allihopa <3 kram

   • Heléna

    Än så länge är vi friska, bara trötta så in i bomben! Men snart är det lov, då hoppas jag att vi kan få sova lite längre på morgonen iaf.

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

     Här är vi halvkrassliga men jobbar ändå.. Jag har tappat rösten, men det funkar hyfsat..
     Men en dejt under lovet?! Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.