Ske-lätt

Haha.. jomen nog var det väl lite fyndigt? Haha..

Alltså, de här pojkarna!! De är roliga som fasn (jag vet att jag förmodligen är ganska partisk i just denna fråga men det kan inte hjälpas.. Jag MÅSTE visa upp dem i deras senaste outfits!!)

Tänk för trettio år sedan.. Då ansågs man allmänt onormal om man gillade dylika kläder. Det enda stället som det gick att hitta smycken och kläder i denna kaliber var på punkt shop i Stockholm. Eller i bästa fall på någon knallemarknad.

Men som tur var så rände jag mycket i stockholm på den tiden och veckopengarna spenderade jag gladeligen på ”punkshoppen” som vi kallade den! Jag hade örhängen och halsband med skelett, dödskallar och monsterhänder med röda glaskulor i och andra detaljer som var TO DIE for för en knepig unge som jag. Många förfasade sig och skakade på huvudet och tänkte att det var något allmänt fel.. Haha..

 

Och så visade det sig att jag bara var före min tid helt enkelt! 😀

Idag kan man till och med hitta babykläder och nappar och andra ”gulliga” saker med skelett på… Till och med fina damer har sjalar och handväskor med trendiga mönster av döskallar!

Själv gjorde jag bort det mesta av min fascination för benrangel före jag var tjugo. Men så dök de här roliga plaggen upp och så gick det bara inte att motstå! Jag och mina fina glin (småglina alltså) ser väl helfräsiga ut i dessa pyjamasar?!

 

 

IMG_4942

Tripp trapp trull..

De e lätt å va skelett för vi ÄR ju såna… fast med lite mera kött på!!

😀

*skrattar*

Ha en skön helg alla som läser!

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag såg en sån där one piece eller vad dom nu kallas, och dom kan användas till vad som helst, det är ju funkis, det med. Ni är fina, allihop! Jag köpte mitt första skelett då jag var tio år, på en marknad, kan ha varit i Åsele, den hade gröna ögon. Idag har jag bara ett ben kvar från den, sattes i ett örhänge 😀 Min kusin fick också ett skelett, den hade röda ögon…mycket fascinerande 😀

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Haha.. jag känner mig som en jättebebis 😀

      Ja, nog är det coolt ändå.. Att vi var så före vår tid?! Vilka trendsetters vi har varit *skrattar*

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack 🙂 Vad gulligt sagt.. förr gillade jag inte mina fötter men jag har ändrat inställning.. de är riktigt schyssta ju haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.