Bokfull eller fullbokad?

Ja, det är frågan.. Jag har insett att jag ( PRECIS som alla andra i hela världen) har exakt 24 timmar per dygn att disponera just så som jag själv vill (nåja… nästan i alla fall)

När man sovit och jobbat ungefär lika stor del av dygnet så återstår ju inte jättemycket! Alltså gäller det att prioritera rätt så att man kan disponera tiden så som man faktiskt VILL… Och behöver! Jag försöker att använda mig av ordet jag ”behöver” istället för att jag ”måste”… Det klingar liksom lite trevligare!

Jag behöver vila mer..

Jag behöver laga mat..

Jag behöver träffa mina nära och kära…

Jag behöver åka och tanka bilen…

Och så vidare OSV… Jomen håll med om att det låter bättre med ordet ”behöver”??

Det enda vi ”Måste” här i livet, det är att sova, äta, andas, fortplanta oss och att DÖ!! (!!?) Och dö har jag inga planer på ännu på ett tag haha… Och det viktigaste: Jag vill aldrig behöva säga: ”Jag har inte tid…” För det HAR jag ju! *Det-viktigaste-blir-alltid-gjort*

😀

Hursomhelst… jag ser att min kalender är fullbokad med både roliga och tråkiga saker. Som tur är så överväger alla de roliga sakerna och jag hinner till och med träffa mina närmaste vänner då och då. Jag hinner med allt som är viktigt och det mesta blir alltid gjort. Det enda jag önskar är att jag skulle orka hålla mig vaken för att orka läsa lite mer än vad jag gjort på sistone.

Denna läste jag i alla fall nyligt:

IMG_4991

Helen Turstens ”Jaktmark”

Helt okej, men nog gillade jag Irene Huss liite mer faktiskt..

Jag har också hunnit hänga runt och glott efter lite nya skor till familjen också och jag hittade ett par riktigt ROLIGA skor som jag faktiskt tänker beställa till MIG själv.. Förutom några par adidas samoa till diverse människor i familjen så ska jag även beställa dessa:

IMG_4998

Ganska roliga skodon faktiskt och jaa.. i det närmaste oemotståndliga!

Återkommer med IRL bild framöver..

😉

Sen hade jag ju ett litet lövprojekt som inte sträckte sig till mer än detta:

IMG_5006

Löven virvlar skönt av värmen från ljusen…

*Myys*

Och vad mer kan jag berätta då? Jo!! Att min mans yngsta lillasyrra var och hälsade på oss igår. Hon är på kurs i den stora staden Umeå och… Självklart så är världen mindre än vad man tror och en av hennes kurskompisar är en av mina favoritbloggare.. hihi… Fast jag ska inte avslöja vem! Och sist men inte minst så verkar det som att jag drar till Gällivare på Fredag *Tjohooo* Har världens bästa schema just nu vilket innebär att jag kan göra små Sverigeresor i lagom dos och denna gång blir det norrut och om ytterligare några veckor så blir det Stockholm!

Fast det får bli en annan historia!

Ha det supert allihopa!!

IMG_4963

Dödskallepyjamas skare va…

Godnajt!!

ZZZzzzzZZzzzzzzz..zzz…zz…z

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Jag kör med ordet, jag väljer, för det mesta handlar ju om val. Nämen så där kan du ju inte göra…säger man ibland till någon. Fast om personen gör just det du säger att dom inte kan, så kunde dom ju 😀 Jag väljer att tvätta mina kläder så slipper jag gå omkring i smutsiga, mitt val. Jag ”behöver” ju egentligen inte. Ja, allting klingar nog ändå bättre, än just ett måste, det är betungande. Ska bli kul att ses en snabbis imorgon 😀 //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Halloj!! Så kul det var att se dig LIVE idag 😀

   Fast nästa gång ska jag försöka ta mig ända till dig! Haha.. är aningens less på stan av nån anledning!! Håret blev iaf toksnyggt… funderar på om jag ska uppdatera b loggen rent av haha.. Kraam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.