Solklar summering!

Ja, när denna vecka skall summeras så vet jag nästan inte var jag ska börja! Jag har haft galet fullt upp med extremt många tankeballonger på svaj ovanför mitt huvud. Nio av tio stycken av dessa ballonger har varit av det positiva slaget tack och lov. I´m happy..

balloons-wallpaper-4

”Varje ballong representerar en tanke”

Veckan har innehållit allt möjligt: Nya bekantskaper, produktivitet, glädje, optimism, nyskapande, nytänkande och en hel del dilemman. Både vanliga och ovanliga… En hel del roliga besked har ramlat in i min tillvaro och äntligen börjar jag kunna se vad mitt kämpande faktiskt åstadkommit. Smågrabbarna OCH min stora man kan vara glada att ha mig i sitt liv *skrattar* Ja, jag klappar mig själv på axeln och berömmer mig själv för att ha gjort så mycket rätt när andra stått och skrikit och pekat hur FEL jag alltid gör / gjort  (Sorry… Men jag bryr mig inte om Er längre 😉 )

Annars då? Ja, det har ju varit VIP-gala hela veckan lång som Öppen gemenskap anordnat och jag själv har tyvärr missat en hel del intressanta ämnen men idag tog jag mig äntligen iväg och lyssnade på en jättebra föreläsning som handlade om ”Vad betyder ett bokstavsbarn?”

Det var Karin Edholm som föreläste och det var så himla bra!!

addhhd

Bokstavsbarnen behöver vi verkligen tala mer om.

IMG_5132

Jag säger bara:

FUNKTIONSFÖRMÅGA… istället för funktionsnedsättning

IMG_5134

”Ett annorlunda sätt att tänka…”

(Jag gillar ordvalet!!)

För övrigt så är det final på VIP-galan imorgon och William Spetz kommer att vara konferencier på Vasakyrkan mellan kl 10.00 och 17.00 imorgon och det går ju bara inte att missa. Jag ska i alla fall dit med mina småglin och spana! Speciellt kul ska det bli att se Frida Dee uppträda 🙂

Och en annan grej… Ingen har väl missat att det har varit ”Bläkk frajdejj” idag. Egentligen så är det ju helt galet att man viker en hel dag för galen och oftast meningslös shopping?! *suck* Men det verkar ju som att vi ska anamma varenda en av alla dessa fåniga amerikanska företeelser och göra preciiis som de gör ”over there”. Jag har dock spenderat 35 svenska riksdaler idag och för denna oansenliga summa så har jag köpt två föremål på second hand butiken ”Vändpunkten” i Holmsund som också hade Black Friday och därmed halva priset i hela butiken. Jag köpte detta:

IMG_5140

Mysig tröja från ONLY för 20:-

IMG_5138

En skitrolig väska som jag köpte för 15:- Denna ska jag ha som strandbag i Januari…

För jag har också köpt en resa… istället för att shoppa tusen dyra prylar för MASSOR av stålars JUST idag!

(valet var enkelt)

😀

I Januari åker jag till Granca igen! MED hela familjen i släptåg!

servatur-puerto-azul

Puerto Rico, Sunconnect servatur puerto azul..

(bild lånad frånTripadvisor)

cook

Puerto Rico

(Bild lånad från http://www.thomascookairlines.se/ )

Jag är så himla glad… Nu har jag (ööh… jag menar VI) något att se fram emot! Jag och Jimpa och ungarna ska leva lata dagar med all-inclusive i en hel vecka. Balsam för själen eller vad?!

IMG_5136

Balsam för själen kan också vara en stund med minstingen i soffan (spiderman får va me)

heart

Ja, det var väl en rolig update från min tillvaro?! Jag kämpar på med vardagen precis som alla andra gör just nu. Det är mörkt och lite tungjobbat och jag vill sova lite mer än vanligt. Men gissa om energin kom tillbaks i samma stund som jag klickade hem resan?!

För övrigt så kan jag ju också passa på att påminna om att DU (Ja, just DU… och DU också) bör äta ett extra tillskott av D-vitamin under alla månader som innehåller bokstaven ”R”. Det vill säga: Från och med Septembe(R) till och med Ap(R)il!!

 

Och med det lilla tipset så säger jag Godnajt!

Vi ses & hörs!

🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.