Borta bra.. men..

..hemma bäst!

Jag har nyss kommit hem från den stora hufvudstaden efter ett några intensiva dagar där.

 

IMG_5227

Stockholm var kallt men mysigt…

IMG_5256

Många tiggare fanns det också.

Och som alltid så är det tokskönt att komma hem och trots att jag välkomnades av regn och mörker ikväll så blir jag alltid lika glad över att få komma hem. Stockholm var kallt och smått grinigt vädermässigt men jag har ändå haft det mycket trevligt. Intressanta möten, rekordsnabb shopping och extremt trevligt häng med min yngste lillebror som levererade massor med klokheter som vanligt.

Ibland undrar jag över hur det kan komma sig att vissa saker kan bli som de blir trots att vissa är som de är.. (kryptiskt va?!) Haha..

Igår kväll sa han i alla fall något som jag verkligen snappade upp och höll med om till hundra procent när vi pratade om ”dagens skräpkultur” och att precis vad skit som helst får visas på tv och att mänskligheten är på väg mot ett totalt fördummande genom att så många väljer att titta på program som ”Paradise hotel” och liknande… Och att många väljer att kolla skit istället för att ägna sig åt viktiga saker (såsom verkligheten till exempel)

Han sa: ”HUR kan det vara en nationell angelägenhet om vem som ligger med vem i tv och att det till och med blir löpsedlar av det?! Jag är då mer intresserad av vad som händer i mina vänners liv…”

Åh så befriande det var att höra en kille i hans ålder såga något sådant.. Det gav mig hopp *skrattar* 😀

Imorse sa han också något skitbra:

Vi pratade om hur tragiskt det är att det finns dem som mobbar och är elaka mot handikappade personer och då sa han att ”Den som gör sånt är ju definitionen av en dålig människa” Ja, det är helt sant!

IMG_5245

”Fedrix my brother is a very nice person”

IMG_5247

Han är också en jäkligt rolig kille och jag är väldigt stolt över honom!

😀

Ja, sen hände det lite annat spännande grejs och förutom det så fick jag med mig lite prylar från stan som tyvärr inte finns i Umä (ännu)..

Jag köpte såklart lite nödvändigheter från ljuvliga Lush:

IMG_5225

Badbomber tjohooo…

Jag köpte svarta sneakers från Zara:

IMG_5259

Nu får det bli svarta ett tag… de vita blir ju så extremt skitiga med min livsstil…

*suck*

Och nu ska jag slösurfa en stund tills jag har fått ner speednivån så att jag kan sova. Myyycket kaffe har det blivit idag haha… och det både känns och märks kan jag lova!

Ha det så bra! Vi ses & hörs!

😀

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Kan inte låta bli att småskratta, vi hade nämligen på tv igår och då gjorde dom reklam om nästa program som skulle komma. Paradis hotell, och man hör en tjej grina och rösten säger typ, hur gick det sen, följ den spännande blablabla, och jag säger högt: Jag skiter fullständigt i vad som hände, dom utsätter sig själva för detta, frivilligt…döööhh!!! 😀 Samma med bonde söker fru, jag råkade se en kvart, då en bonde blir utfrågad om hans framtida val, han svarar att om han måste välja nu, så vet han vem han skulle ta. Tjejen blir skitsur, talar om det för den tredje tjejen som är kvar och dom 2 beslutar sig för att dra. Jamen varför, visste dom inte om spelreglerna, dom drog, gissar jag, för att inte bli nobbade inför kamerorna. Nä, dom får väl tänka sig för innan dom väljer att komma med i såna där program, seriöst. Och jag klarar mig lätt utan dom. Nu är det faktiskt julkalendern, vi följer, den är kul 😀

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jag vet inte vad som är värst… att det görs sådana program eller att folk väljer att se eländet! Haha..

      Nä fy fasn alltså. Julkalendern har jag sett ett avsnitt av och jag gillade den faktiskt 🙂 ska försöka se varje dag.. Och tack för idag förresten! Kul att du kom å hälsade på mig <3

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.