Colorful living..

Jahapp! Då var det dags igen för en vardaglig liten uppdatering.

Det är mindre är två veckor kvar till avresa mot varmare breddgrader. Två nya ROSA resväskor är inhandlade, strandfötterna fixade med sån däringa ”footner exfoliating socks” (som för övrigt gör fötterna hur äckliga som helst under tiden man fjällar och inte alls lämpar sig för bildbevis haha…) naglarna är nyfixade i en färg som kommer att matcha solbrännan så fiiiint och jag har till och med kommit ihåg att förnya mitt pass!

Tjohoo.. detta kan ju bara gå hur bra som helst 😉

 

Turkosa naglar är första gången för mig…

IMG_5554

Förresten tycker jag att ni ska spana in mitt nya armband som en av mina bff har gjort..

Färgen är blå och symbolen för autism är en pusselbit! Otroligt fint och såklart en ny favorit.

I Love it!

heart

Annars är allt som vanligt här hemma. Jag och pappan varvar våra ledigheter för att bägge grabbarna ska få ett HELT jullov och inte behöva vara på dagis och fritids. Det enda som grämer mig är att just idag, när jag var tvungen att kliva upp jättetidigt så har pojkarna tydligen sovit hur länge som helst. Aningens orättvist, men så kan det ju vara. En mammas lott i livet ÄR och förblir att sova lite och pyttelite!  Suck o snark!

Minstingen roar sig med sin bästis både inomhus och utomhus och han hittar på lekar som hon kanske inte tycker är superkul, men hon ställer tålmodigt upp och passar på att vila lite under tiden. Kolla bara… Kan Ni se hunden?!

IMG_5531

”Vem är på rikt å vem är på låss?”

IMG_5532

”Väck mig när ni e klara…”

IMG_5548

Att få sova med sin bästis är det bästa som finns!

heart

I övrigt då? Vad händer i min krokiga och brokiga vardag?!

Ja, jag har kommit på att det är en jäkla tur att jag har två par fårskinnstofflor! Ehrm.. Allt som oftast så är minst en toffel ”borta” (läs: På konstiga ställen i vår 99 kvm lägenhet) haha.. Det ser oftare ut så här än att det är jämna par så att säga 😀

IMG_3262

Tro det eller ej, men ett par ska faktiskt få följa med till Granca! Jag avskyr nämligen att frysa om fötterna! Det är bland det värsta jag vet och att frysa om fötterna drar ner välbefinnandet så otroligt mycket.. nä fy… brrr..

Men nu har jag inte så mycket annat att förtälja än att jag ska gå och sova snart. Hoppas att Ni mår lika bra som jag gör!

Godnajt 😀

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Jag känner mig riktigt glammig… nu inväntar jag bara matchande solbränna 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.