Vi är fast

Vi är fast

Vi är fast! I tre timmar har vi befunnit oss i Nattavaara på ett trasigt tåg och istället för att komma till Umeå kl tio ikväll så beräknas vi vara där först vid två eller tre inatt!

Men.. en helt suverän grej hände: Tjejen som jag går till för Thaimassage varje gång jag är i Gällivare stod plötsligt utanför en dörr när vi traskade runt i Nattavaara som är en pytteliten by.. hon såg mig genom fönstret och kom ut på bron och bjöd in oss på fika! Helt underbart och att världen är liten vet vi ju redan men det här visar ju helt uppenbart att vi alla hänger ihop på något märkligt sätt.. detta var dagens bästa hittills alltså! En otroligt gullig tjej! Gissa om vi blev glada att slippa tåget en stund?

Å mer då? Jo, jag har också hunnit spilla kaffe över hela mig och min biblioteksbok, vunnit trettio spänn på en triss vilket gjorde mig så exalterad så att jag Klickade hem ett par nya L’dir som kostade UNDER tusen spänn!!

Ja, ni fattar ju att det är i Nattavaara det händer..

Och nu ska min man bjuda mig på en öl och lite popcorn så resten av resan kan ju ändå bli ganska bra. Haha..

Slå denna statusuppdatering om du kan.. 😉

4 kommentarer

 1. Anders

  Du och tåg verkar vara en otursförföljd kombo 😉 Måste ändå ge dig en eloge för att du trots allt strul inte ger upp tågåkandet. Men tid tillsammans med familjen får du ju på köpet och det är ju inte fel. Och en del oväntade möten…

  Lycka till med resten av färden!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej Anders! Näe.. skam den som ger sig haha.. Och vi hade ju ändå rätt trevligt i Nattavaara 😀 Men nog är det så otroligt skönt att få komma hem alltså.. den känslan slår allt <3

   Hoppas allt är bra hos Dig 🙂

 2. Helén

  ”Ingen fara i Nattavaara” var en fras som malde på i mitt huvud, varje gång vi var där och hälsade på Freddys pappa. Kanske stämmer då? 😉 Kram!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Haha.. jaa Nattavaara är ju rätt mysigt… OM man är där frivilligt 😀 Morfar kommer ju därifrån så jag försökte hålla en positiv attityd haha… Men just ja.. Freddy har jag inte tänkt på på länge! Undrar var han håller hus numera?!

   Hoppas allt är bra hos dig i alla fall!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.