Tredje helgen i rad som jag spenderar i Gällivare

Tredje helgen i rad som jag spenderar i Gällivare

Tredje helgen i rad som jag spenderar i Gällivare. Kidsen ska hämtas hem efter sportlovet och på tal om barn… Jag hälsade på farfar när jag kom idag och hos honom hänger den här bilden på en underlig unge i en pippigul kreation stickad i garn av polyester.. haha..

Ja, mitten av sjuttiotalet var inte att leka med vad gäller stil och mode! Den där klänningen ligger för övrigt i mitt förråd. Frågan är vad jag ska göra med den??

Kanske samma som med snubben som hänger i ramen ovanför bilden på mig? Jag avvecklar den helt enkelt när jag kommer hem och man kan inte leva i det förflutna hur länge som helst… för mig räckte det med fyrtio år i alla fall.

I slutändan är det nog klokare att spara något enstaka fotografi, än att låta kläder och prylar från det förflutna ta för mycket plats i ens liv..

Nåväl, jag konstaterar i alla fall att jag är mig hyfsat lik såhär fyrtio år senare men att tiden som gått aldrig kommer igen. Alla har vi varit små, men barndomen är så kort så man knappt minns den när den är över!

Och med den tanken säger jag godnajt och fortsätter att umgås med min mormor och Morfar i mitt barndomshem! 🙂 Ha det så bra och Glöm inte att tala om för dina (om du har turen att ha några) seniorer hur mycket de verkligen betyder för Dig!!

2 kommentarer

  1. Helena

    Så likt lilla B =) Jag har några kläder från jag var liten men nu har jag tänkt göra mig av med några, ja alltså det är inte ens 5 grejer tror jag men jag känner inget sånt band till dom som jag gjorde förut och kläder från barnen har jag bara sparat ett fåtal så alla våra grejer tillsammans ligger i en enda mindre plastlåda. Det får vara så ett tag för jag har rensat hårt =) Nog för att jag har mycket grejer men jag kämpar att rensa hela tiden, det går sakta men säkert framåt =)

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Det känns som ett evighetsjobb att hiva iväg prylar o kläder.. *suck* men nu ser jag ljuset i tunneln och efter denna helg så finns det ännu mer saker som ska VÄCK!! Otroligt skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.