True colors..

Jahapp!! Här sitter jag.. klarvaken och alldeles schälv.. klockan har egentligen passerat läggdags för sisådär en halvtimme sedan, men det kan inte hjälpas! Jag har hamnat i en slags ”alltings-jävlighet-spiral” fast det är inte så hemskt som det låter.. Det är inte MIN jävlighet, men det som händer andra skapar så mycket huvudbry hos mig och jag kan inte riktigt ta det lugnt… ännu!

Men imorrn… DÅÅÅ… ska jag ta det hur jäkla lugnt som helst. Dagen kommer att börja med fest (jo, det är helt sant!!) och sedan kommer jag att sätta mig i bilen med mina grabbar och min man och så ska vi åka bort ett tag. Vi har rätt viktiga saker att hantera under de närmaste dagarna och det har redan satt oss alla på prov. Ibland fattar jag inte hur jäkla mycket spännande saker som en till synes ”vanlig” vardag faktiskt innehåller egentligen.

Jag skulle så gärna sätta mina tankar på pränt varendaste dag, men jag nöjer mig med att skriva ett sånt här… öhh.. osammanhängande inlägg då och då haha..

Men vad vill jag säga just idag då? Ja egentligen inget annat än att jag tycker att det är så kul att Ni läser, fastän jag (förmodligen) ger ett smått virrigt intryck just nu. Men jag lovar: Det kommer att bli bättre 😀

Jag har varit hiskeligt trött ett tag och jag har fått rådet att ”äta färgglad mat” och att sova mycket ZZZzzzz.. Så mjoo.. jag försöker väl det då!

IMG_6905

Färgglad mat is the shit!

(tydligen)

Färgglada /svartvita barn är också lite skojigt…

Innan man hittar sin egen unge bland alla på dagisgården alltså haha…

IMG_6915

Det här fina paketet hämtade jag på dagis idag hihi…

Och den knallrosa solhatten med powerpuffpinglorna köpte jag för femton riksdaler på Åhléns för snart sexton år sedan och den har stolt burits av alla mina tre barn! Lite coolt ändå.. 😀

Och nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av just ikväll förutom att senaste nytt @sagovägen är jag ska sälja min före detta bästa vän nu:

IMG_6909

Min finfina orangea Cresent! Nu är vi färdiga med varandra! Högt damstyre och fotbroms är den här tantens nya melodi!!

(Jag lovar att visa min nya hoj när cresenten har flyttat, den kan bli ledsen om jag tillkännager min nya kärlek innan denna har flyttat!)

Men nu var det nog inge mer för ikväll… så jag säger:

Godnajt å slip tajt!

😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.