Återvända vända åter..

Ja, jag vågar påstå att jag har haft den mest intensiva veckan på länge. In more than one way.. Men nu är jag hemma. Alla familjemedlemmar är intakta utan brutna ben och brustna hjärtan. Jag har träffat massor med folk under den senaste veckan och det har varit allt från hjältar längs E4an och överförfriskade (men skojjiga) Gällivarejäntor till Idiotiska knäppskallar från förr och svettiga unga män med läckra ben!!

Haha… jaa, Ni förstår ju att jag BORDE blogga, men jag behöver nog en vecka till att smälta alla intryck!

Jag har i alla fall haft det skönt med min närmsta familj i Gällivare och det har såklart laddat batterierna BIG tajm. Så nu orkar jag väl med den hektiska vardagen ett tag igen.

Egentligen så vill jag ju bara dela med mig av en positiv grej som plingade in i min mobiltelefon en kväll och jag blev så himla glad, för det kom från en av de människorna jag tycker mest om i hela världen så jag blev liksom extra glad för h*n vet ju precis hur det är med saker och ting och varför..

IMG_7071

Vissa människors ord värmer hjärtat mer än andras helt enkelt!

heart

IMG_7106

De här tre individerna är också rätt bra på att värma både kropp och sinne!

heart

IMG_7087

Kramar & kvällsol..

heart

Ja, det var en snabb preview och jag tackar så mycket för alla som visat sin omtanke på olika sätt om vår familj.. det värmer verkligen ska Ni veta! Jag kan lova att jag ser på livet ännu mer positivt just nu och jag vet att man behöver bli lite ”omskakad” då och då för att man ska veta att man lever… men nu skulle jag gärna vilja ha det liiite lugnt ett tag *skrattar* Åkej livet.. Då säger vi så va?! 😀 Japp *nickar* Deal!!

Hoppas att Ni alla har det bra och kom ihåg att livet kan förändras på ett par sekunder… Var rädd om det Du har nu, för imorgon kan det vara borta!

Kram till alla som behöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.