FÖR roligt…??

Ja, tydligen så har jag ju haft det FÖR kul senaste tiden så nu var jag ju tvungen att få en riktig käftsmäll… Suck!

Det är ju ingen idé att gå in på detaljer, men jag var till tandläkaren här om dagen som akutremitterade mig vidare till annan instans som gjorde vissa åtgärder och… Gav mig en saftig räkning och ett kostnadsförslag på ytterligare åtgärder om jag vill behålla mina tänder… Buhuuu.. Nåväl, kanske ska jag tänka att: Åh, vad bra att jag HAR mina tänder… Ja, förmodligen, men vet Ni.. Att tandreglering (ganska kraftfull sådan och dessutom under lång tid i barndomen) kan orsaka den typen av skador som jag har idag och det… Känns för jäkligt!!!

Men, som vanligt så gör jag enligt följande mönster:

 • Hamnar i chock
 • Grinar och skriker lite
 • Blir apatisk
 • Söker tröst och medlidande via sms hos väl uvalda personer
 • Rycker upp mig
 • Ser över mina möjligheter
 • Fixar och trixar tills det löser sig

Så, jaa… nu gillar jag läget och gör vad jag kan för att få behålla mina stackars gaddar! Och dessutom så har jag nu kunskap om huruvida jag ska låta mina barn genomgå samma typ av aggressiva tandreglering och svaret blir ett direkt NEJ! Fy fabian…

Jaja.. jag har ju förvisso fått en del medlidande av mina kära och trogna vänner, men om även Ni läsare skulle vilja lämna av lite medlidande innan Ni klickar Er vidare så går det alltså alldeles utmärkt och uppskattas en hel del 🙂

Haha… Jo, jag pendlar mellan galghumor och sunt förnuft! Men så äre. Var rädda om Era tänder och Ni som röker och snusar… Sluta för F-N med det illa kvickt. DET ger tandlossning ska Ni veta och just idag så tycker jag att det är så sjukt orättvist att jag drabbas av detta fast jag varken röker eller snusar! SUCK!! Dessutom så borstar jag mina tänder som jag ska och dessutom så använder jag tandtråd. Så det så!

IMG_7736

Tydligen så hade jag för roligt i helgen…

(Ser ni förresten att jag har två olika skor på mig?!)

Haha…

IMG_7754

Det blev till slut pumpsen med nitarna..

Kavajen är från Zara och jag har köpt den för 40:- på en loppis! Bra fynd va?

(Skryter igen om ett extremt klädfynd, fast det tydligen luktar illa)

Nä, hörni.. det var bara det jag ville berätta ikväll! För övrigt så har Skandiamäklarna hört av sig idag efter mitt smått arga inlägg igår och för det så tar jag faktiskt tillbaks riset jag skickade till dem igår och ger dem istället tummen upp för en ödmjuk inställning till både sig själva och kanske även människor i både hem och bostäder 😉

Och med detta säger jag Godnajt!

*går och sköljer med flour innan jag äntrar sängen*

 

4 kommentarer

 1. Anders

  Gjorde ett tandimplantat för några månader sedan på grund av en sprucken tand. Så ett visst medlidande känner jag med dig 🙂

  Kan dock trösta dig med att ingreppen gick förvånansvärt bra. Smärtsammast var nog kostnaden på 15000 kr 😉

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Jo.. kostnaden känns svidande redan nu!
   Igår hade jag mest ont i munnen å idag gör de mer ont i ekonomin haha.. Tänder .. man tar för givet att man alltid har dem , men vad vet man?!

   Tack för din kommentar 🙂

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Ojoj…jo det verkar ju gå troll (tand”troll” i detta), jag har ju bara börjat och redan betalat 5000:-, fy, visst finns det väl roligare saker att lägga pengar på. Mina marsipantänder kan jag inte göra nåt åt, bara försöka laga och åtgärda medan jag har dom kvar. Vi får se framåt och försöka tänka hur skönt vi kommer att tycka att allt är, då det är över…för den här gången. Hör av mig imorgon…ps. jag tänkte nog att du hade olika skor på dig då du gick ut, det hade i alla fall inte förvånat mig, du är ju lite crazy, ibland 😀 //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Ja, nog svider räkningar hos tandläkaren alltså.. suck!! Nä, nu hoppas jag slippa den sortens otur ett tag framåt!!

   Jaa… jag höll faktiskt på gå ut så där en gång och när vi alla skulle ner till taxin så var det en kille som lite försynt frågade om jag ”verkligen skulle gå sådär” Hahaha..

   Jaa vaffasn… det var ju samma HÖJD på skorna så det hade ju faktiskt funkat 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.